Barovi

Pubovi & Barovi Beograd

Kako bi zadovoljio sve potrebe svojih sugrađana i onih koji u njega dolaze da bi se dobro zabavili Beograd je svoju ugostiteljsku scenu oplemenio velikim brojem popularnih kafića, barova i kafea. U njima se okupljaju ljudi koji žele da naprave kratak predah od svakodnevnih obaveza, ali i da opšteno i rasterećeno započnu dan svojom omiljenom kafom.

Veliki broj beograskih kafea živi punim plućima. U njima vlada opuštena atmosfera, a druženje i uživanje su jedino što je bitno. Iskusni ugostitelji su se dosetili da svoju gostima daju za užitak više, pa u večernjim satima imate priliku da uživate i u živom muzičkom programu. Bilo da volite domaću muziku, pop, rock ili ste više priklonjeni stranim izvođačima, jedno je sigurno… U Beogradu svako može pronaći odgovarajući kafe za sebe.

S prvim letnjim danima, beogradski kafei i barovi započinju svoj novi život. Bašte kafića su često preplavljene ljudima, koji uživaju u prvim letnijm danima. Na njihovim kartama pića nalazi se pregršt najrazličitijih vina, piva, ali i drugih popularnih stranih pića. U zavisnosti od tipa lokala neki imaju odvojene pušačke i nepušačke delove, ali svuda je jedno isto… Zabava i uživanje su na prvom mestu.

Mnogi beograski kafei insistiraju na rezervaciji mesta. Postoje pak i oni kod kojih to nije obavezno. Ipak, kada su svirke i živi nastupi u pitanju rezervacije su obavezne. Ukoliko niste sigurni gde se šta u gradu dešava i koji od barova i kafea je onaj pravi za vas, sve informacije možete dobiti putem našeg info centra i to na brojeve telefona 066 222 151, 066 222 152, 066 222 153. Ukoliko pak znate gde biste želeli da idete tu je i opcija za Online zakazivanje i to u samo nekoliko klikova. Prepustite se uživanju, jer je Beograd dovoljno veliki da za svakog ponudi ono što njemu najviše odgovara.