No Stress Caffe

Adresa

Velikoremetska 1a, Beograd

Radno Vreme

08:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Narodnjaci / Pop

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Sreda

11. Rođendan - Ruža Rupić i Nikola Sretenović od 21h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Da li volite ludi noćni provod u ambijentu koji je moderan, a ipak tako autentičan i prijatan? Ukoliko je vaš odgovor da, onda za vas imamo mesto koje će vas kupiti već pri prvoj poseti. Caffe No Stress predstavlja mesto istinskog uživanja, mesto na kojem možete opušteno uživati u društvu najlepših devojaka, dok slušate najpopularniju narodnu i pop muziku.

Svoje mesto No Stress caffe našao je u Velikoremetskoj ulici u Borči, gde svoje goste dočekuje širom otvorenih vrata. U njemu je pravo uživanje čak i najobičnija prepodnevna kafa. Ljubazno osoblje je uvek tu da vam svaku posetu ovom kafeu učini posebnim iskustvom. Za sve one koji žele da uživaju u čarima noćnog provoda, caffe No Stress svakog vikenda priprema posebna iznenađenja.

Najpopularnije domaće numere i vrhunski izvođači učinili su da No Stress caffe vrlo brzo postane mesto bez konkurencije. U njemu se do kasnih večernjih sati đuska i uživa,  a na vama je samo da dođete i ponesete dobro raspoloženje. Bilo da se odlučite za barski sto, visoka sedenja, pult ili udobni separe znajte da ćete uživati kao nikada do sada.

Caffe No Stress je predviđen za oko 120 ljudi, a često je i to malo, s obzirom na atmosferu i provod za koji su zainteresovani mnogi. U njemu vikendom provod počinje od 23 sata i traje do ranih jutarnjih sati. Ipak, ostalim danima u njemu od 8 časova ujutru možete popiti svoj omiljeni napitak ili doći na čašicu najboljeg razgovora. U zavisnosti od toga šta vi želite, caffe No Stress vam pruža uvek uživanje bez stresa.

Dođite i uverite se zašto je za mnoge baš ovaj kafe mesto broj jedan u gradu. Već posle prve posete i vi ćete poželeti da mu se što pre ponovo vratite.