Kafane

Kafane Beograd

Beograd je prestonica najboljeg kafanskog provoda. Svoju tradiciju one čuvaju već duže od 200 godina. Zaštitni znak ove srpske institucije jesu dobro poznati karirani stoljnjaci, ali i odlična narodna muzika i čašica najkvalitetnije domaće rakije. Zvuci tamburice i stare dobre pesme čine kafanu najpopularnijim mestom za izlazak mladih ljudi u Beogradu.

Trend izlaženja u kafane datira još od davnina, s tim da su mnoge današnje kafane dobile potpuno novi igled i postale mešavina modernih klubova i starih dobrih kafana. Među njima su naše najpopularnije kafane poput Tarapane, Uzbune, Gradske kafane… I dan danas one su zadržale veseli kafanski duh, ali je ambijent modernizovan, ozvučenje i osvetljenje su podignuti na svetski nivo, pa se dobila fenomenalna kombinacija kluba i kafane koja je garancija za provod koji se pamti.

Velika dilema nastaje kada se zapitate koja je najbolja kafana u gradu? Na ovo pitanje jako je teško dati pravi odgovor. Najveće i najpopularnije kafane u našem glavnom gradu najčešće su popunjene do poslednjeg mesta. Neke od njih mogu da prime i do hiljadu gostiju, a ima i onih koje svoju dušu čuvaju i na jedan poseban način dovode svoje goste do čistog hedonizma. Među njima su kafana Druga kuća, Sipaj, ne pitaj, kafana Krčma i mnoge druge. Beograd je grad koji za svakog ima odgovarajuću kafanu, na vama je samo da odaberete onu koja najviše odgovara vašem temperamentu.

Ukoliko želite da osetite sjajan kafanski provod trebalo bi da znate da su rezervacije za sve kafane obavezne. U zavisnosti od mesta za koje se odlučite moraćete da odvojite određenu sumu novca za rezervacije. Za ona najbolja mesta najčešće se traže dve flaše žestine, za ona malo manje popularna jedna flaša žestine, a postoje mesta koja ne podležu uslovima. Kako se ovi uslovi razlikuju od kafane do kafane najbolje je da nas pozvovete na brojeve telefona 066 222 151, 066 222 152, 066 222 153 i detaljno se raspitate o kafani koja vas interesuje. Naše ljubazne devojke će vas uvek rado uputiti i učiniti da dobijete baš ona mesta koja ste poželeli. Nakon toga je potrebno samo da se opustite i uživate u odličnoj muzici, veseloj atmosferi i društvu najlepših devojaka.