Square five

Adresa

Trg Republike 5, Beograd

Radno Vreme

11:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Sport pub Square five je novo mesto na ugostiteljskoj sceni Beograda. Ljubitelji sporta, lepog prostora i opuštene atmosfere dobili su restoran gde mogu da uživaju svim čulima. Uz sve ovo Square five može da vam ponudi i brojna jela domaće kuhinje, koja će vas podsetiti na bakinu kuhinju i oživeti sva vaš čula. 

Osim prijatnog ambijenta, preukusne hrane i odlične usluge, u Square five-u imate priliku da probate veliki broj kvalitetnih piva, burgera, salata, ali i čudesne stekove, američka rebarca, pikantna krilca i preukusne krompiriće. Složićete se da se već na pomen ovih jela budi apetit i žudnja za njima. Samo zamislite kombinaciju kvalitetnog hladnog piva i rebaraca koja krckaju pod zubima… Hmm sigurni smo da ste već ogladneli i uputili se na Trg republike 5, gde se smestio Square five.

To je i najbolji način da se uverite da ovo nije samo prazna priča, već da je to način života svih istinskih hedonista. Ipak, ovaj interesantni pub nije samo mesto gde se dobro jede, on je mnogo više od toga… Na jednom mestu pronaćićete pivnicu, kutak za sportske fanatike, arenu za pasionirane ljubitelje društvenih igara… Sve to na jednom mestu, u samom srcu grada… Na vama je samo da izaberete šta je to što vas ispunjava i da se prepustite pravom uživanju. 

I ovde nije kraj… Square five je tu da svojim gostima pruži vrhusnku zabavu uz nastupe pozantih dj majstora, pa osim što ćete uživati u hrani i sportu ovde se možete prepustiti i odličnom noćnom provodu. Takođe, ovo je mesto koje voli životinje, pa je svoja vrata otvorio i za njih. Ne preostaje vam ništa drugo do da se odlučite da ga posetite i već posle prve posete uvrstite u omiljene restorane sa beogradske ugostiteljske scene.

Hrana