Shisha Hill

Adresa

Pariska 1a, Beograd

Radno Vreme

12:00 - 01:00 h

Tip Muzike

House / RnB, Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Shisha Hill predstavlja jedno od najpopularnijih mesta za letnji izlazak u Beogradu. Sve u ovom baru podređeno je maksimalnom uživanju. Ovde imate priliku da probate veliki broj najrazličitijih nargila ukusa i da se zabavite u društvu najlepših devojaka. 

Shisha Hill je svoje mesto našao u samom epicentru najboljeg provoda u gradu, tik uz čuvenu beogradsku Beton halu. Svi istinski hedonisti već posle prve posete postaju stalni gosti ovog bara. U njemu imate priliku da uz fenomenalne koktele, vrhunske muzičke izvođače i autentičan ambijent provedete najlepše letnje noći. I dok čuveni dj pušta muziku koja će naterati celo vaše telo da se kreće, vi se opustite u prelepoj bašti Shisha Hilla i doživite provod za pamćenje. 

Ukoliko ste ipak za neki dnevni izlazak, znajte da će vam prelepi baldahini i priskalice u bašti bara pružiti prijatan osećaj i maksimalno uživanje. Poručite svoj omiljeni napitak i prepustite se. Posetite Shisha Hill preko dana i uživajte u prijatnom ambijentu i vrhunskim pićima ili ga iskoristite kao uvod u burnu noć u nekom od čuvenih lokala u komšijskoj Beton hali. Sigurni smo da ćete već posle prve posete Shisha Hill postati vaše omiljeno mesto na bogatoj ugostiteljskoj sceni Beograda.

Cenovnik