Pivara

Adresa

Cetinjska 15, Beograd

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Svaki pravi Beograđanin zna da je Beograd prestonica dobre zabave i brojnih čulnih iskustava. Najbolji način da ga u potpunosti upoznate jeste da prošetate po njegovim čuvenim pivnicama i kafanama. Ukoliko i vi želite da osetite taj kafanski duh pravo je vreme da je posetite i uverite se da je ovo mesto za uživanje u najlepšim ukusima kvalitetnih kulinarskih đakonija i najkvalitetnijim pivima.

Za sve koji žele da osete kako je to živeti život punim plućima Pivara je mesto odakle sve počinje. Tu je savršen spoj odlične hrane, najlepših ukusa, mirisa i vrhunske zabave u društvu najlepših devojaka. Još u davnim vremenima nakon Drugog svetskog rata Beograd je dobio svoje prve pivare. Jedna od njih svoje mesto dobila je na Dorćolu. Baš tu, sredinom 19. veka nastala je „Mala Pivara“, tada treća najveća pivara u Beogradu, odmah nakon „Kneževe velike pivare“ i „Parne pivare Bajloni i Sinovi a.d.“ 

Sigurni smo da svi znate gde se nalazila najveća jugoslovneska beogradska industrija piva, čuveni BIP. E baš tu, na dobro poznatoj adresi, dočekuje vas današnja Pivara. Bilo da se odlučite da je posetite preko dana ili više volite da uživate u pivu u večernjima satima, sigurni smo da će ona biti  vaše omiljeno mesto za uživanje u gradu. U našoj ponudi nalazi se čak 15 vrsta piva, točena direktno iz buradi, od čega se 5 proizvode u domaćim uslovima proizvodnje. Budite sigurni da točeno pivo iz buradi ima potpuno jedinstven ukus, a svežina i miris osvajaju već na prvi gutljaj. 

Za sve koji žele da uživaju u odličnoj muzici Pivara pruža odličan program svake večeri od 20 časova, od srede do nedelje. Dođite i uživajte u proverenim bendovima uz dobri stari rock and roll, naručite čašu svog omiljenog piva i uživajte svim čulima. Da bi upotpunili užitak, odnedavno je Pivara u svoju ponudu uvrstila i hranu, pa možete uživati u fantastičnim pizzama koje odlično idu uz omiljeno hladno pivo. I šta vam treba više… Vrhunska atmosfera, odlična muzika, hrana i piće… Kombinacija koja već na prvi mah dovodi do neviđenog zadovoljstva. Zato dođite i dozvolite da Pivara postane deo vaših omiljenih navika.