Rob Roy bar

Adresa

Savski trg 2

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Rob Roy bar predstavlja autentično i jedninstveno mesto na ugostiteljskoj sceni Beograda. Pod sloganom „A bit od everything“ svim svojim gostima nudi uživanje u zvanično prvom Jack Daniel’s baru u Srbiji i regionu. U njemu imate mogućnost da uživate u ukusima čak 70 različitih vrsta viskija. Njegova ponuda je jedna od najboljih u čitavom Beogradu.

Za sve istinske ljubitelje kvalitetnih pića i uživanja u pravom autentičnom ukusu, tu je i ekskluzivna ponuda rumova iz čitavog sveta, kao i preko 15 vrsta tekila, među kojima je i Jose Cuervo Versario, najskuplja tekila na svetu, starosti 250 godina. Jedna od 6 flaša u Srbiji, nalazi se baš u našem Rob Roy baru. I to nije sve, nudimo vam uživanje u čak 11 različith vrsti votke i 7 vrsta džinova. Ipak, za one koji se drže tradicionalnih pića tu je i veliki izbor domaćih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. 

Beer & grill bar ovo mesto dobilo je jer u ponudi ima preko 30 vrsta vrhunskih flaširanih piva, kao i 12 vrsta točenih craft piva. A šta uz njih ide bolje od fantastičnih burgera, kobasica i hrskavih rebaraca? Odgovor je jednostavan, ništa… Upravo zbog toga se na meniju Rob Roy bara nalaze upravo ove gurmanske pikanterije. I to nije sve, tokom radne nedelje za vrhunski doživljaj i odličan provod zaduženi su neki od najpopularnijih lokalnih funk, soul i pop Dj-eva, dok je vikend rezervisan za domaće pop, rock, funk i soul grupe. Dakle, sve je tu… Na vama je samo da ga posetite i uverite se zašto je ovo jedno od omiljenih mesta za izlazak i uživanje u Beogradu.