Old London Pub

Adresa

Gavrila Principa 46, Beograd

Radno Vreme

22:00-02:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kako vam zvuči London u srcu Beograda… Ako vam budi želji i interesovanje, onda je vreme da upoznate Old London Pub, mesto koje neguje tradiciju uživanja u tom čudesnom napitku, pivu. U svoju ponudu ovaj pub uvrstio je mnobrojna točena i flaširana piva, pa smo sigurni da će ovde svako za sebe pronaći odgovarajuću ponudu. Udobno se smestite, jer je u njemu sve podređeno uživanju i uživajte u prenosu utakmice u kojoj igra vaš omiljeni tim… I ne samo to, ako ste društvena osoba i volite da se igrate, onda je Old London Pub pravo mesto za vas. Ovde vas čekaju pikado, stoni fudbal ili bilijar, a tokom toplih letnjih dana u svemu ovom možete uživati u fantastično uređenoj bašti. 

Oni koji su ga već posetili često znaju da kažu da je Old London Pub Velika Britanija u malom. Uživajte u preko 50 različitih vrsta flaširanih i točenih piva, osetite sportski duh i sa svojim prijateljima na najbolji mogući način iskoristite svoje slobodno vreme. Veliki broj stalnih gostiju bira Old London Pub zbog toga što on pruža za svakog po nešto, pa ako želite, ovde možete popiti neko od najskupljih piva u Beogradu, ali i ona, manje ekskluzivna, po veoma pristupačnim cenama. Tako recimo, pola litre točenog Lava košta oko 150 dinara, a nešto skuplji Budweiser, Edinger i Grimbergen su oko 250 dinara. 

A kako biste osetili duh pravog Londona, ovde, osim u pakovanjima od 0.3 ili 0.5 možete dobiti i pintu piva. U Old London Pubu možete probati i Coronu, London Pride, Heineken, Iron Tropper i mnoga druga piva poreklom iz Nemačke, Holandije, Belgije, Češke i drugih zemalja…

Ukoliko volite da prvu jutarnju kafu popijete van kuće, prelepa bašta Old London Puba nudi zaista neviđeno uživanje, dok se u večernjim satima u njoj svim čulima uživa u koktelima zavodiljivih ukusa, kvalitetnim vinima, šejkovima i drugim bezalkoholnim pićima. Za sve ljubitelje odličnog provoda tu su, vikendom i nastupi poznatih rock bandova, pa je ovo definitivno mesto koje može da ispuni sva vaša očekivanja. 

Posetite Old London Pub i uverite se da u gradu ne postoji bolje mesto koje će vam na jednom mestu doneti uživanje u odličnim pićima, opuštenoj atmosferi i prenosu vaših omiljenih sportskih događaja. Upoznajte ga, sigurni smo da će velikim slovima biti upisan kao jedno od vaših omiljenih mesta za provod i uživanje u gradu.