Royal Lounge nargila bar

Adresa

Strahinjića Bana 52, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 10:00 - 00:00 Petak - Subota: 10:00 - 01:00 h

Tip Muzike

House / RnB

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Royal Lounge nargila bar predstavlja opušteno mesto na ugostiteljskoj sceni Beograda, kao stvoreno za uživanje u vašoj omiljenoj prvoj jutarnjoj kafi, osvećavajućem piću i druženju sa prijateljima. U njemu imate priliku da probate neki od 40 različitih aroma nargile i da u prijatnoj atmosferi  uz omiljenu House i Rnb muziku doživite provod za pamećenje. 

Čim zakoračite u Royal Lounge nargila bar shvatićete da je ovo mesto podređeno makismalnom uživanju. U svakom delu restorana sve odiše udobnošću, a veliki broj detalja učiniće da se osećate prijatno i opušteno. I kad se noć spusti na grad, imate priliku da uživate u degustaciji velikog broja koktela, koja za vas pripremaju neki od najboljih beogradskih barmena. Vikend je rezervisan za vrhunski provod, pa vas u večernjim satima očekuju odlične muzičke večeri uz fenomenalne dj majstore koji puštaju elektronsku muziku. 

Iako je Royal Lounge nargila bar namenjen prvenstveno fanovima nargile, ipak i oni koji to nisu imaju mogućnost da se odlično zabave i osete pravi hedonizam. Zato je na vama samo da dođete, a za sve ostalo će se pobrinuti ljubazno osoblje Royal Lounge nargila bara.