Remiks Gastro bar

Adresa

Karađorđeva 46, Beograd

Radno Vreme

Sreda - Subota: 17:00 - 02:00 h Nedelja: 12:00 - 21:00 h Ponedeljak, Utorak: neradni dani

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Remiks Gastro bar je mesto sa domaće ugostiteljske scene koje se može opisati u dve reči – vrhunska kuhinja i dobra muzika… Iako ovo nisu dve reči, verujte nam na reč da Remiks gastro bar zalužuje i mnogo više. Smešten u samom srcu Beograda, u Karađorđevoj ulici br.46, predstavlja restoran koji će vas očarati već na prvu posetu. 

U njegov izgled je uloženo mnogo truda, a sve to vidiljivo je kroz savršen spoj modernih i elegantnih detalja. Osim pozitivne atmosfere i profesionalne uslue Remiks gastro bar svim svojim gostima može da ponudi uživanje u bezbroj specijaliteta sa domaće i internacionalne kulinarske scene. Još jedna vrlo bitna stavka, kad je ovo fantastično mesto u pitanju, jeste i njegova živa muzika, koja će učiniti da svaki vaš boravak u njemu bude pravo hedonističko iskustvo.

U njemu ćete naći sve što vam treba, a ne morate čak ni lokaciju da promenite da biste doživeli ludi noćni provod. Za ukusne obroke zaduženi su iskusni kulinarski majstori, koji svoje znanje i umeće nesebično dele stvarajući prava mala remek dela. Savršen spoj kvalitetnih sastojaka i ljubavi prema dobrom zalogaju izdvajaju Remiks iz mora drugih njemu sličnih restorana. Uz slane pikanterije savršeno se kombinuju preukusni dezerti, čiji ukus i tekstura ostavljaju bez daha.

Dakle, ako ste istinski gurman i volite dobar provod, Remiks Gastro bar je definitivno mesto koje će već posle prve posete pokupiti sve vaše simpatije i postati deo vaših omiljenih kulinarskih navika.