Dolly Bell

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 165b (iza novog Merkatora)

Radno Vreme

Svakog dana 08:00 - 02:00 h

Tip Muzike

Pop

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Dolly Bell gastro pub predstavlja novu zvezdu na ugostiteljskom nebu Beograda, mesto koje je stvoreno po meri pravih hedonista. Sve u ovom restoranu podređeno je maksimalnom uživanju njegovih gostiju u šta su se uverili svi oni koji su ga makar jednom posetili. Smešten u urbanom delu Novog Beograda, odmah pored novog Merkatora,  Dooly Bell je idealan za sve one ljude koji veći deo svog vremena zbog posla i drugih obaveza provode baš ovde.

Bilo da se odlučite da ga posetite jer želite da napavite kratku pauzu i predah uz kafu od svakodnevih obaveza ili želite da u njemu provedete čitavo popodne, u jedno smo sigurni. Dolly Bell gastro pub je mesto koje će vas kupiti već pri prvoj poseti.

Enterijer restorana je moderan, ali ipak odiše prijatnom domaćinskom atmosferom. Kombinacija drveta i drugih materijala čini ovaj prostor opuštajućim, a fine pastelne boje celom prostoru daju svežinu i pomalo veseo ton. Prigušena svetla idealna su kako za porodični ručak, tako i za važne poslovne sastanke.

Na bogatom meniju ovog restorana svako može pronaći malo gastronomsko uživanje za sebe. Vrhunski kulinarski majstori od najkvalitetnijih sastojaka pripremaju prava mala gastronomska remek dela. Na svakom tanjiru koji izađe iz kuhinje Dolly Bell-a videćete savršen spoj boja, ukusa i mirisa. Ljubazno osoblje je uvek tu da vam, ukoliko ste neodlučni, predloži neko od fantastičnih pića, koje će još više podstaći vaša čula i učiniti da doživite pravu fuziju ukusa u samo jednom zalogaju.

Za sve ljubitelje kvalitetnih piva tu je pivnica Dolly Bell koja nudi mogućnost uživanja u velikom izboru najrazličitijih piva. A da bi uživanje bilo zaista kompletno Dolly Bell vas poziva da uživate i u najboljoj muzici. Večernji sati u Dolly Bellu su rezervisani za vrhunske bendove, koji će doprineti vašem najboljem raspoloženju.

Magija može da počne… Na vama je samo da dođete i osetite je… S velikom ljubavlju i strašću, čekamo vas na mestu čistog hedonizma, u vašem i našem gastro pabu Dolly Bell.