Caffe restoran Cross

Adresa

Mileševska 73, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 08:00 - 00:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Caffe restoran Cross predstavlja mesto koje je potpuno drugačije, autentično, intimno i spremno da svojim gostima pruži užitak u trenutku. U njemu možete pronaći mir, odmor i beg od dosadnih svakodnevnih obaveza. Bilo da poželite da svratite na kratko i osvežite se omiljenim pićem ili sa voljenom osobom ispijete po neku čašu kvalitetnog vina cafe restoran Cross će ispuniti sva vaša očekivanja. 

Fantastičan enterijer predstavlja savršen spoj modernih i urbanih elemenata, pa je potpuno u skladu sa životom u velikom gradu poput Beograda. U samom srcu grada imate priliku da uživate u odličnoj ponudi hrane, pića i prijatnoj domaćinskoj atmosferi.

Na bogatom meniju pronaćićete fantastične specijalitete od mesa ili povrća, ali i ukusne dezerte koji su pravi raj za nepca. Za najsavršeniji ukus svakog obroka u caffe restoranu Cross zaslužni su vrhunski kulinarski majstori, koji se trude da svako jelo koje izađe iz njihove kuhinje bude prava mala fantazija na tanjiru. Umetnost nije samo na platnu i u knjigama, umetnost je svaki obrok koji se iznese pred goste restorana Cross. 

Osim ukusnih jela i profesionalne usluge caffe restoran Cross svojim gostima nudi mogućnost uživanja u živom muzičkom programu svake večeri, tako da u njemu imate sve savršeno uklopljeno na jednom mestu. Zato je ovo jedan od beogradskih restorana koje vredi posetiti. Uverite se da je hedonizam tu, odmah na dohvat ruke, skriven u restoranu Cross.