Shisha bar Dvojka

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 39e, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 09:00 - 01:00 h

Tip Muzike

House / Rnb

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Shisha bar Dvojka je mesto na ugostiteljskoj sceni Beograda koje je nastalo iz najiskrenije želje da se svim pravim ljubiteljima nargile obezbedi još jedan bar gde će svim svojim čulima moći da uživaju u do sada neoprobanim, autentičnim ukusima nargila. Smešten na prelazu Novog Beograda i Zemuna, Shisha bar Dvojka pravi je raj za hedoniste i one koji znaju da uživaju u svakom trenutku.

Čim zakoračite u ambijent Shisha bara Dvojka shvatićete da je on mesto u čije uređenje je uloženo mnogo truda. Njegov ambijent odiše dozom elegancije, ali je u osnovi svega udobnost, koja će vam omogućiti da se osećate kao kod kuće. Ambijent ovog bara odiše pozitivnom energijom i svim gostima pruža samo pozitivne vibracije. Uz veliki izbor različitih ukusa nargila ovde možete uživati i u odličnom izboru muzike. U Shisha bar Dvojku izlaze najlepše devojke i to s namerom da se dobro provedu i upoznaju nove interesante ljude.

Ukoliko i vi želite da doživite vrhunski provod u fenomenalnom prostoru predviđenom za maksimalno uživanje posetite Shisha bar Dvojku i dopustite joj da postane deo vašim omiljenih navika. Povedite svoje prijatelje i prepustite se, provedite nezaboravne trenutke u intimi najboljeg shisha bara u Beogradu.