Splavovi

Splavovi Beograd

Leto u Beogradu definitivno je u znaku najboljeg provoda. Za to su zaduženi čuveni beogradski splavovi, koji predstavljaju mesto koje živi 24 časa. Dve velike reke dale su Beogradu ogroman potencijal za razvoj ugostiteljstva, a broj jedan zauzeli su upravo splavovi, koji su postali žila kucavica noćnog provoda na reci.

Osim domaćih turista, koji već po staroj dobroj navici leti posećuju najbolje splavove u gradu, tu je i veliki broj onih koji dolaze iz svih krajeva sveta, kako bi se uverili da je Beograd mesto u kojem se živi punim plućima. Na splavove izlaze svi, od veoma mladih ljudi, tek punoletnih, pa sve do onih koji su duboko zagazili u srednje godine. Na njima nije bitno koliko imate godina, bitno je da imate mladalački duh i da želite da se dobro provedete.

Svoju atraktivnost i popularnost beogradski splavovi zaslužili su svojom odličnom uslugom, ali i nastupima vrhunskih izvođača. Na nekima od njih pušta se najbolja strana muzika, dok su drugi rezervisani za nastupe najvećih domaćih zvezda. Neki od naših najpoznatijih splavova sa stranom muzikom i nastupima vrhunskih Dj majstora su splav Leto, Lasta, Freestyler, a kraljevi narodne muzike lude žurke prave na spavu Kartel, Tag, Port, Uzbuna… Spisak splavova je podugačak, kao i imena svih velikih zvezda koje imate priliku da čujete na njima.

Za sve beogradske splavove važi jedno pravilo, rezervacije su obavezne. Većina njih radi od 22 ili 23h, a provod traje do ranih jutrarnjih sati. Za bolja mesta na gotovo svim splavovima važe uslovljene rezervacije, najčešće su to jedna ili dve flaše žestine. Šank je najčešće mesto koje nije uslovljeno potrošnjom određene količine pića. Ukoliko želite da rezervišete svoja mesta na nekom od sjajnih beogradskih splavova, potrebno je samo da pozovete naše brojeve telefona 066 222 151, 066 222 152, 066 222 153 ili da posetite naš sajt i uradite rezervaciju Online.