Kolonija gastro pub

Adresa

Studentski trg 11, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 08:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Uživanje u vrhunsoj hrani, opuštena atmosfera i ljubazno osoblje samo su deo onog što vas očekuje ako se odlučite da posetite fenomenalni Kolonija gastro pub. Svoje mesto našao je u centru grada, na Studentskom trgu br. 11. U modernom ambijentu uređenom po meri i sa puno stila Kolonija gastro pab dočekuje sve prave hedoniste u želji da im pruži uživanje kakvo do sada nisu imali prilike da iskuse. 

Kolonija gastro pub predstavlja odličan izbor kad je okupljanje porodice ili prijatelja u pitanju, ali i kad vam je potrebno mesto za poslovne razgovore i sastanke. U njemu će svako za sebe pronaći odgovarajuću gastronomsku ponudu, jer je izbor jela i pića zaista bogat. U večernjim satima ovaj restoran se može pohvaliti odličnim muzičkim programom, tako da ćete u njemu naći sve na jednom mestu.

Za pripremu najukusnijih namirnica zaduženi su vrhunski kulinarski majstori, koji odabirom kvalitetnih namirnica i svojom ljubavlju prema kulinarstvu, pripremaju pravu fantaziju na tanjiru. Osim preukusnih jela ovde ćete pronaći i bogatu kartu pića, pa će vaš obrok biti zaokružen zadovoljstvom. Da biste oživeli sva čula priuštite sebi i neki od fenomenalnih slatkiša, koji će biti pravi raj za nepca. Probajte čuvene knedle sa šljivama ili šnenokle koje će vas na trenutak vratiti u detinjstvo. Uverite se da se najlepši ukusi i mirisi kriju baš ovde, u vašem omiljenom Kolonija gastro pubu. 

I na posletku, ako zagazite u večernje sate, tu je i odličan muzički program koji će upotpuniti vaše zadovoljstvo i učiniti da baš Kolonija gastro pub postane vaše omiljeno mesto na gastronomskoj sceni Beograda.