Lager pub

Adresa

Dobanovačka 8, Beograd

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Lager pub pivnica svoje mesto našla je u jednom od najlepših delova Zemuna, mestu koje je sačuvalo duh i koje svojim izgledom i atmosferom vraća u dobra stara vremena. Kaldrma, zvuci starih dobrih hitova i uživanje u jednom od najpopularnijih pića na svetu, pivu, samo su deo čarolije koju ćete osetiti kada zakoračite u Lager pub.

U njemu je utočište našao veliki broj istinskih hedonista i onih koji znaju na koji način se uživa svim čulima.  Njegov izgled, polukružni lagum, podsetiće vas na neka davno prošla vremena. Ipak, ovaj pub je sasvim dovoljno urban da se u njemu svako oseća gotovo kao kod kuće.

Veliki izbor najrazličitijih vrsta piva, od točenih, preko domaćih, stranih i craft piva pruža priliku da se osetite kao da ste seli u neki od svetski poznatih pivnica. Osim toga, ambijent Lager puba je autentičan, ali prijatan i gostoljubiv. On je idealno mesto za kratak predah uz kafu, ali i za duga druženja ili ludi noćni provod. Da bi svojim posetiocima pružio maksimalno uživanje Lager pub je večernje sate svakog vikenda, od 23h do 3h ujutru, rezervisao za najbolju muziku i đuskanje do zore.

Ako volite pikado i druge sportove sigurni smo da će Lager pab već na prvu posetu osvojiti vaše srce. Ima li šta bolje od prenosa vaše omiljene utakmice i čašu dobrog hladnog piva… Složićete se NEMA… Ukoliko i vi želie da uživate u omiljenim tekmama i najboljem društvu posetite Lager pub i uživajte…

Cenovnik