Splav Komodo bar

Adresa

Kej oslobođenja bb, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 09:00 - 01:00 h Petak i Subota: 09:00 - 02:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Splav Komodo bar svoje mesto našao je na prelepom Zemunskom keju, u blizini hotela Jugoslavija, gde vas u prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi dočekuje i nudi vam maksimalno uživanje. Bilo da posle duge šetnje poželite da napravite kratak predah i osvežite se omiljenim napitkom ili ste u potrazi za mestom za porodični, prijateljski ili ručak sa poslovnim partenerima, jedno je sigurno, Komodo bar će ispuniti očekivanja i najzahtevnijih gostiju. 

Enterijer splava odiše modernošću savršeno ukombinovanom sa upečatljivim detaljima koji prostoru daju veselu notu. Uz ljubazno osoblje koje će vam se uvek naći i potruditi se da ispuni sve vaše želje, svaka poseta restoranu Komodo bar biće pravo zadovoljstvo. Idealna kombinacija opuštene atmosfere, odlične muzike i savršene hrane pravi su pogodak. Upravo zbog toga je ovo mnogima od jedan od omiljenih beogradskih restorana.

Udobno se smestite, poručite svoje omiljeno jelo, prepustite se odličnoj muzici i uživajte u prelepom pogledu na uzburkani Dunav. Splav Komodo bar predstavlja idealan izbor kad je i dnevni i večernji izazak u pitanju. Ukoliko ga do sada niste posetili, obavezno to učinite. Uverićete se da je sve u njemu po meri njegovih gostiju, koji mu se uvek iznova rado vraćaju.