Downtown bar

Adresa

Crnogorska 8, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Downtown bar predstavlja mesto koje je na najbolji mogući način spojilo dve najveće ljudske pasije, ljubav prema dobrom zalogaju i najboljoj muzici. Ušuškan u samom centru grada, Downtown je punim sjajem zasijao i već na prvu posetu osvojio srca velikog broja onih koji znaju da uživaju svim čulima.

Enterijer ovog bara predstavlja savršen spoj prirodnih elemenata, drveta, kamena i stakla. Slike na zidovima i diskretno osvetljenje čine ovaj prostor romantičnim, a ipak tako opuštenim i prijatnim. On je idealno mesto gde uz ukusne specijalitete imate priliku da uživate u nastupima poznatih domaćih bendova. Atmosfera je opuštena, a ljubazno osoblje je uvek tu da odgovori na sve vaše želje i potrebe.

U kuhinji bara Downtown iskusni kulinarski majstori stvaraju pravu čaroliju na tanjiru. Odabirom najkvalitenijih namirnica i pripremom s mnogo ljubavi i strasti dobijate savršenu kombinaciju, koja mami uzdahe i budi sva čula. Osim širokog izbora jela, u Downtownu ćete moći da probate i veliki broj najrazličitijih pića. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, tu je uigran ugostiteljski tim, da reši sve vaše nedoumice.

Downtown je savršen spoj onog što u svakom čoveku budi najlepša osećanja. U njemu se jednostavno uživa svim čulima. Ukoliko do sada niste imali priliku da se i sami uverite u to sada je vreme da to učinite. Čekamo vas u carstvu hedonizma, mestu koje spaja najiskrenije namere i ostvaruje najlepše gastronomske želje… Posetite Downtown.