Shisha bar

Adresa

Knez Mihailova 19

Radno Vreme

12:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Duh orijenta, skriven u samom srcu grada, u Ulici Knez Mihailovoj 19, u fenomenalnom Shisha baru, čeka vas da u njemu započnete magiju uz najlepše ukuse nargile, omiljena pića i odličan provod. Mesto kakvo do sada niste imali prilike da vidite na ugostiteljskoj sceni grada, autentičan enterijer, pregršt detalja i naravno udobnost na prvom mestu. 

Shisha bar je mesto koje će vas kupiti već pri prvoj poseti. Savršen spoj orijentalnih detalja, od kojih je gotovo svaki osmišljen i unikatno ručno izrađen, daju ovom prostoru mnogo energije i pozitivnih vibracija. Upravo zbog toga, svako ko ga jednom poseti, žudi da to ponovi čim mu se za to ukaže prilika. Sve u njemu će vas podsetiti na priču o Šeherezadi i 1001 noći. 

Shisha bar predstavlja pravi mali raj za ljubitelje nargila, pa je to mesto gde ćete moći da probate pregršt novih interesantnih ukusa koji će vas odvesti u pravu esktazu. U večernjim satima Shisha bar postaje mesto ludog noćnog provoda uz žive svirke i nastupe poznatih imena i dj sa domaće muzičke scene. Prepustite se uživanju, doživite hedonizam u njegovom istinskom obliku. Posetite Shisha bar, sigurni smo da će on brzo pokupiti sve vaše simpatije i posteti vaše omiljeno mesto za izlazak u Beogradu.