Kafana Sipaj, ne pitaj

Adresa

Bulevar Vojvode Mišića 11

Radno Vreme

22:00 - 03:00 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Duh prave srpske kafane i danas imate priliku da osetite ukoliko posetite jednu od najpoznatijih modernih kafana u Beogradu, kafanu Sipaj, ne pitaj. Svi ljubitelji pravog boemskog života sigurno su do sada čuli da se upravo ovde može uživati u zvucima najpopularnijih narodnih i pop pesama i u fenomenalnim nastupima poznatih ličnosti sa domaće muzičke scene. Vrhunska atmosfera i pozitivna energija poneće vas i učiniti da se osećate opušteno i da uživate u svakom trenutku provedenom u kafani Sipaj, ne pitaj. 

Smeštena ispod mostarske petlje, u Bulevaru Vojvode Mišića br. 11 predstavlja odlično mesto iz bilo kog dela grada da dolazite. Zbog svoje već potvrđene odlične reputacije u ovoj kafani se često traži mesto više. Upravo zbog toga je najbolje da na vreme rezervišete i budete deo neviđenog provoda i užitka za koji će se pobrinuti iskusan tim ugostitelja. Gotovo svi konobari u ovoj kafani govore i engleski jezik, pa je ovo idealno mesto gde možete odvesti i goste iz inostranstva da biste im pokazali kakav je noćni provod u Beogradu.

Ne propustite priliku da se osetite posebno i da oživite boema u sebi. Kafana Sipaj, ne pitaj je mesto za hednoiste i ljude koji znaju da se prepuste pravim uživanjima, zato je obavezno posetite.