Splav kafana Uzbuna

Adresa

Ušće

Radno Vreme

22:30 - 03:30 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kada je ludi letnji provod u pitanju, pravo mesto na kojem ćete moći da uživate svim čulima jeste splav kafana Uzbuna. Već samo njegovo ime govori da je ovo mesto koje mnogo obećava. Smeštena na samom ušću reke Save u Dunav svojim gostima nudi mogućnost odlične zabave uz popularnu domaću muziku, nastupe najvećih zvezda sa domaće estradne scene i vrhunsku atmosferu koja se dugo pamti.

Splav kafana Uzbuna je vrlo brzo postala mesto gde se okupljaju mladi ljudi željni pozitivne energije, spremni da se u potpunosti prepuste i uživaju u svemu što ih ispunjava i čini srećnim. Ukoliko ste u potrazi za odličnim provodom i još boljim društvom onda je ovo pravo mesto za vaš sledeći izlazak. O maksimalnoj udobnosti svih posetilaca iskusni ugostitelji su vodili računa, pa je ispred samog splava dostupan veliki parking tako da ne morate brinuti gde ćete ostaviti svoj automobil dok ste vi u ludom provodu. 

Osim odlične zabave splav kafana Uzbuna pruža mogućnost da u prelepim letnjim noćima uživate u fascinantnom pogledu na čuvenu beogradsku tvrđavu, Kalemegdan. Svi boemski putevi vode na Ušće, jedno od najboljih mesta za letnji provod u gradu, čuvenu splav kafanu Uzbuna.