Klub Kafana Tarapana

Adresa

Kneza Miloša 9

Radno Vreme

22:30 - 03:30 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Klub kafana Tarapana predstavlja sinonim za ludi noćni provod u Beogradu. Svako ko je istinski ljubitelj najboljih žurki i nezaboravnog provoda već dobro zna da je ova kafana mesto u kojem se pomeraju granice dobrog provoda. U Beogradu postoji veliki broj klubova i kafana, ali Tarapana je jedinstvena. Ona je spoj ova dva i zbog toga je vrlo brzo postala najatraktivnije mesto za izlaske u gradu. 

Pored fantastičnog ambijenta i uzavrele atmosfere, gosti Tarapane već tradicionalno imaju mogućnost da uživaju u nastupima najpopularnijih imena sa domaće muzičke scene kao što su Ana Kokić, Marina Visković, Aca Lukas, Peđa Medenica i mnogi drugi. Sama unutrašnjost ove kafane osmišljena je tako da vam nije bitno gde se nalazite, u svakom njenom delu se osećate kao da ste u epicentru dešavanja. 

Klub kafana Tarapana smestila se u samom srcu grada, u Kneza Miloša 9. Savršen spoj nekadašnje kafane i popularnih klubova učinio je da baš Tarapana postane jedno od omiljenih mesta za izalazak u Beogradu. Ukoliko niste do sada, obavezno je posetite i uverite se da je ovde napravljeno savršenstvo, spoj odlične muzike, najbolje atmosfere i vrhunske zabave. Već nakon prve posete shvatićete da ko je jednom poseti uvek joj se ponovo rado vraća. 

Cenovnik