Kafana Staro burence

Adresa

Strma 2, Zemun

Radno Vreme

22:00 - 04:00 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kafana Staro burence predstavlja jednu od najstarijih kafana u Zemunu i najstariju kafanu na Garošu. Svojim postojanjem od gotovo dve decenije ova kafana uspela je da postane mesto gde se okupljaju ljudi željni dobrog provoda uz muziku koja je pravi raj za dušu. Uz čašicu domaće rakije i zvuke tambure i akustik bendove očekuje vas atmosfera za pamćenje. 

Osim odlične muzike, domaće rakije i drugog pića po veoma pristupačnim cenama u Starom burencetu imate mogućnost da uživate u najkvalitetnijim tradicionalnim srpskim zalogajima, poput pršute, sira, kajmaka i drugih ukusnih đakonija. I sve to u ambijentu koji će vas podsetiti na toplinu doma, pa će ova kafana vrlo brzo postati deo vaših omiljenih navika.

S obzirom da je kafana malo zavučena, nalazi se u Ulici Strma 2, i da je poprilično mala, prima oko 60 gostiju, pre nego što se uputite u nju rezrevišite svoje mesto. Jedino tako ćete biti sigurni da će ta noć biti zaista posebna i da ćete svim čulima uživati u svemu što kafana Staro burence može da  vam ponudi.