Kafana Pukni zoro

Adresa

Masarikov Trg 10

Radno Vreme

23:00h - 04:00h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Petak

Nikola Bjelogrlić i Nevena Nensi Stojanović od 22h

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Mihailo Milćić i Nataša Dimitrijević od 22h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Kafana Pukni zoro predstavlja jedno zaista posebno mesto na beogradskoj ugostiteljskoj sceni, mesto koje svojom energijom privlači veliki broj ljudi koji žude za pravim beomskim provodom i vrhunskom zabavom. Iako je smeštena u Zemunu, ova kafana važi za jednu od najposećenijih mesta u gradu. Svojim nesvakidašnjim izgledom i odličnom uslugom postala je omiljena kafana mnogih, pa se za nju često traži mesto više.

Bilo da ste srećni ili tužni, bilo da želite da se opustite ili da đuskate celu noć ovo je definitivno mesto koje treba da bude vaš izbor. U njoj imate priliku da uživate u pravom sevdahu, uz poznate nove i stare pesme, svaki vaš trenutak proveden u kafani Pukni zoro biće za pamćenje.

Uz ljubazno osoblje, najbolju muziku i prelepe devojke uživajte kao što i samo ime kafane kaže, dok ne pukne zora. Ovde se stvaraju nova prijateljstva, ljubavi i uspomene koje se pamte do kraja života. Rezervišite i vi svoje mesto na vreme i uverite se zašto je  baš ovo omiljeno mesto za izlazak u Beogradu.