Kafana Sokače

Adresa

Vodovodska 158, Bele vode

Radno Vreme

22:30 - 03:00 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kafana Sokače je mesto sa puno duše, kafana u kojoj je najbitnije da se gosti dobro osećaju i da iz nje izađu preplavljeni pozitvnim osećanjima i pozitivnom energijom. Ovo malo autentično mesto smestilo se na perifernom delu grada, u Žarkovu, u Mihajla Šuškalovića broj 21. Ukoliko želite da osetite duh prave srpske kafane i da se izmestite iz samog centra grada onda je ovo idealno mesto za vas. Uz karirane stoljnjake, zidove od cigala i ljubazno osoblje ova kafana će vas vratiti u neka davna vremena, kad je boemski život cvetao u Srbiji.

Za sve ljubitelje najpopularnijih hitova domaće pop i narodne muzike kafana Sokače predstavlja pravi raj za dušu. U nju izlaze svi koji žele da se opuste i da u najboljem društvu uživaju do ranih jutarnjih sati. Kafana sokače predstavlja mesto gde ćete moći da proslavite najlepše trenutke u životu, ali i da isto tako utolite tugu i pobedite negativna osećanja.

Od kako kročite u ovu malu, ali kafanu s velikom dušom imaćete osećaj kao da ste došli u svoju drugu kuću… Kafana Sokače izgrađena je tako da gde god da se smestite vi ste u centru dešavanja. Ispred same kafane postoji i obezbeđen parking za sve goste, tako da nećete imati brige gde ćete da ostavite svoj automobil.

 Veoma popularna već dugi niz godina kafana Sokače zalužuje da postene deo vaših omiljenih navika. Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte, jer to je ono što vas očekuje ukoliko se odlučite da baš ova kafana bude mesto za vaš sledeći izlazak.