Kafana Ona moja

Adresa

Bulevar Kralja Aleksandra 77

Radno Vreme

22:00-03:00

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kafana Ona moja već tradicionalno predstavlja mesto na kojem imate priliku da uživate u pravoj kafanskoj atmosferi, mesto u kojima možete proslaviti neke od najlepših trenutaka u životu ili utoliti svoju tugu. Ova kafana nosi pravi boemski duh, u njoj se uz čašicu najbolje rakije uživa u najpopularnijoj domaćoj pop i narodnoj muzici i društvu najlepših devojaka.

Ukoliko i vi tragate za mestom koje može da vam ponudi sve, najbolju atmosferu, vrhunski provod i najbolje društvo onda nemate potrebe da dalje tražite. Kafana Ona moja poznata je po nastupima brojnih poznatih imena sa domaće muzičke scene, ali i po profesionalnom i ljubaznom osoblju koje je tu za sve vaše želje i potrebe. Smeštena na novoj lokaciji, u Ulici Bulevar Kralja Aleksandra 77, ova kafana širom otvorenih vrata dočekuje sve goste koji žele da se okrepe, zabave i pronađu lek za dušu.

Otvorena svakog dana u nedelji ona predstavlja odlično mesto za sve one koji i radnim danima kao i vikednom vole da sebi daju oduška i prepuste se istinskom uživanju u muzici, piću i lepim devojkama. Posetite je i sigurni smo, postaće vaše omiljeno mesto za izlazak u Beogradu.