Kafana Krčma

Adresa

Vojvode Šupljikca 31a, Beograd

Radno Vreme

Petak i Subota: 22:00 - 04:00 h

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kafana Krčma predstavlja mesto koje je stvoreno za istinske ljubitelje kafane i svega onog što ona sa sobom nosi. Među brojnim beogradskim modernim kafanama malo je onih koje su uspele da zadrže pravi kafanski duh i svojim gostima pruže uživanje koje će dugo pamtiti. Svoje mesto pronašla je na Zvezdari, u Ulici Vojvode Šupljikca 31, gde sve svoje goste dočekuje u najveselijoj atmosferi uz bogat muzički program i ludi provod do ranih jutarnjih sati.

Svaki vikend u kafani Krčma rezervisan je za najblji pop i narodnu muziku. Na njenoj sceni imate priliku da čujete poznate domaće muzičke sastave, ali i da uz hitove đuskate do zore. Iako je kafana prostrana i može da primi i do 180 gostiju čak i to ponekad malo da primi sve one koji vole najbolji noćni provod u gradu. Zbog toga je jedino sigurno da na vreme rezervišete svoje mesto. Savršen ambijent, enterijer u pravom kafanskom duhu i najbolja muzika učinili su da vrlo brzo kafana Krčma postane broj jedan na kafanskom nebu našeg grada.

Ukoliko volite dobar provod, društvo najlepših devojaka i najbolju muziku dođite u kafanu Krčma. Njena vrata su za sve vas otvorena od 22.30h pa sve do 3.30 ujutru. Ne oklevajte, dođite da osetite čari najboljeg noćnog života samo u kafani Krčma.