Splav Tag

Adresa

Ušće, Beograd

Radno Vreme

09:00 - 04:00

Tip Muzike

Narodnjaci / Pop, Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Bilo da želite da se preko dana opustite i uživate u ukusnim kulinarskim đakonijama ili žudite za ludim noćnim provodom splav Tag je tu da ispuni sve vaše želje i očekivanja. On predstavlja mesto istinskog uživavanja u hrani, dobroj muzici i fenomenalnom ambijentu. 

Spav Tag vam nudi mogućnost da preko dana uživate u ukusnim jelima koja pripremaju vrhusnki gastronomski majstori.Iskusni ugostitelji koji rade na splavu Tag za svakog imaju odgovarajuću ponudu, pa ukoliko vodite zdrav život, ovde imate priliku da probate fitnes ili sportski meni, a za one koji su gurmani i sladokusci tu je i bezbroj ukusnih specijaliteta napravljenih tako da kad ih jednom probate uvek ćete im se rado iznova vraćati. 

Uveče kad se noć spusti na grad, Tag postaje sinonim za najbolji gradski provod. Na njemu možete čuti najpopularnije domaće i strane hitove, družiti se sa najlepšim devojkama i prepustiti se pozitivnoj energiji da vas nosi. Uz veliki izbor stranih i domaćih pića i najbolju muziku vaš izlazak na splav Tag biće pun pogodak. Na njemu nikada nije dosadno i svaka poseta predstavlja novu priliku da stvorite uspomene za pamćenje.

Cenovnik