Splav Port by Community

Adresa

Ušće bb, Beograd

Radno Vreme

23:30 - 04:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Tople letnje noći u Beogradu treba iskoristiti na najbolji mogući način. Ukoliko i vi volite popularnu domaću muziku i provod na reci onda je splav Port by Community idealno mesto da doživite trenutke za pamćenje. 

Brzo nakon otvaranja, splav Port postao je omiljeno mesto za izlazak u Beogradu. U njemu možete upoznati različite profile ljudi, koji imaju jednu zajedničku želju – da uživaju i provedu se kao nikada do sada. Upravo to moguće je na ovom splavu koji svim gostima može da ponudi vrhunsku zabavu uz nastupe poznatih ličnosti sa domaće muzičke scene, profesionalnu uslugu i uzavrelu atmosferu.

Smešten na samom ušću reke Save u Dunav, splav Port by Community svim svojim gostima nudi i mogućnost da uživaju u očaravajućem pogledu koji se sa njega pruža na prelepi Kalemegdan i Sabornu crkvu. Ovaj splav ima i svoju zimsku varijantu, a to je Casina by community koja u zimskim mesecima pruža mogućnost da uživate i zabavljate se na najbolji mogući način. Splav Port je za sve svoje goste obezbedio veliki parking isped samog splava, tako da je na vama samo da ga posetite i uverite se zašto je ovo jedno od najatraktivnijih mesta za letnji provod u gradu.