Splav Sindikat

Adresa

Sajamski kej bb

Radno Vreme

23:00 - 03:00 h

Tip Muzike

Pop-Narodna

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Petak

Rush bend od 23h

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Beso De Loco bend od 23h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Splav Sindikat okuplja urbanu beogradsku ekipu. Ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. Opuštene devojke koje umeju da se zabavljaju, ali stvarno… uz sve to, u šanku su barmeni koji spremaju bezbroj ukusnih koktela, i koji će sa osmehom na licu i pozitivnom energijom, ugostiti sve klabere željne fenomenalnog provoda.

Dve muzičke večeri na Sindikatu su petak i subota i obe su tematski iste, domaći i strani pop, kao i elektronska muzika. Na ovom splavu se uglavnom okuplja starija ekipa, što će reći bez mladih gostiju. Uslov za rezervaciju barskog stola je da se otvori flaša pića.

Klub Sindikat je otpočeo svoju misiju podizanja beogradskog klabinga na novi nivo, a njihovi gosti će biti svedoci muzičke revolucije na Savi ovog leta. Dobro zezanje, sjajan provod, kvalitetan zvuk… sve je to Sindikat!

Splav klub Sindikat otvoren je davne 2010. godine, tokom leta, kada se mnogo klubova otvara. Veoma brzo našao se na svim top listama mesta na koja morate otići, bar ukoliko ste željni najkavlitetnije zabave tokom beogradskih noći. Splav Sindikat je od 2018. promenio svoju lokaciju i od tada se nalazi na Sajamskom keju.

Postoji jedna stvar koja Splav Sindikat definitivno izdvaja od konkurencije: fenomenalan enterijer i vrhunski light show tokom nastupa muzičara.

Ispred splava je i veliki javni parking, za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

Zašto je splav Sindikat pravo mesto za vas

 

  • Jer ćete uživati u fenomenalnom enterijeru splava
  • Zbog toga što klub Sindikat posećuju gosti željni dobrog provoda
  • Zato što je ovaj splav godinama među top mestima za izlazak u Beogradu