Splav Konzulat Waterfront

Adresa

Ušće bb

Tip Muzike

Pop / Folk

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Idući u korak s vremenom, beogradska ugostiteljska scena vapila je za novim atraktivnim restoranima koji pomeraju granice vrhunskog ugostiteljstva. Zahvaljujući iskusnim ugostiteljima dobila je jedan koji s ponosom nosi ime Konzulat Waterfront. Atraktivna lokacija i moderan ambijent učinili su da ovaj splav zasija punim sjajem i postane jedno od najboljih mesta za uživanje u Beogradu. Ovaj splav predstavlja letnju varijantu čuvenog Konzulat bara, koji je bio drugo ime za najjači provod u gradu.

Prelep pogled na reku i živa muzika stvaraju takav vajb da već nakon prve posete splav Konzulat Waterfront postaje mesto kojem se s radošću ponovo vraćate.

Bilo da se odlučite da ga posetite da biste u društvu prijatelja i porodice uživali u poslepodnevnom beograskom suncu ili želite da osetite duh pravog provoda, jedno je sigurno… Splav Konzulat Waterfront nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegovo predusretljivo i ljubazno osoblje uvek je spremno da vam posveti pažnju i učini da sve do tančina bude onako kako vi to želite. Posebnu čar ovom splavu daje fantastičan pogled na Ušće Save u Dunav, ali i na Kalemgdansku tvrđavu i stari grad.

Leto je jednostavno idealno za posetu ovom splavu. Bogata karta pića i veliki izbor najlepših koktela čine da uživanje uvek bude maksimalno. U njemu je napravljen savršen spoj modernog ambijenta, luksuznog enterijera, odlične muzike i vrhunske usluge. Šta je to što vam više treba da biste osetili čaroliju Beograda na vodi? Sigurni smo, ništa, osim splava Konzulat. Ukoliko već niste, obavezno ga posetite. Rezervacije su neophodne, a možete ih dobiti pozivanjem našeg call centra ili putem on line rezervacija.