Nacionalna klasa

Adresa

Ušće bb

Radno Vreme

Sre, Pet, Sub: 10:00-03:00h; Ostali dani: 10:00-00:00h

Tip Muzike

Pop

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Sreda

Gost Iznenađenja

REZERVACIJE

066 222 151

Petak

Milan Ankić bend od 21h

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Beso De Loco bend od 21h

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Kada se na jednom mestu saberu najlepša lokacija u gradu, prelep moderan ambijent i vrhunska domaća kuhinja dobije se restoran koji s ponosom nosi naziv Nacionalna klasa. Smeštena na samom Ušću, u pravoj zelenoj oazi, svojim gostima pruža prelep pogled na reku, uživanje u prizoru ljuljušanja talasa i odsjaju prelepog beogradskog sunca. U daljini možete videti i svima dobro poznatu Kalemegdansku tvrđavu. Ovakvi prizori opuštaju, podižu raspoloženje i čine da stres polako, ali sigurno nestaje.

Svoju težnju da gostima ponude najbolju nacionalnu kuhinju, vrsni kuvari, pretvorili su u stvarnost. Na njihovom meniju se nalaze najlepša srpska jela spremljena po dobrim starim recepturama. O kvalitetu namirnica i njihovoj svežini se naročito vodi računa. Dugogodišnje kulinarsko iskustvo pretočeno je u pravu magiju na svakom tanjiru. I nakon što se prisetite poznatih nekadašnjih ukusa, ne propustite priliku da okusite i dezerte koji bude sećanje na pravu bakinu kuhinju.

Restoran Nacionalna klasa otišao je i korak dalje, pa je svojim gostima odlučio da ponudi i odličan noćni provod. Na njegovoj sceni u večernjim satima sredom, petkom i subotom nastupaju poznati domaći izvođači i bendovi, a atmosfera je takva da se pamti i dugo prepričava. Za sve one koji dolaze svojim vozilom, obezbeđen je i besplatni javni parkin, pa je na vama samo da se opustite i uživate.

Bilo da želite da u restoran izađete sa prijateljima i porodicom, bilo da tragate za mestom koje bi vašim poslovnim partnerima prikazalo Srbiju onakvom kakva ona zaista jeste, jedno je sigurno… Restoran Ušće – Nacionalna klasa ispunjava sve želje i zahteve čak i onih najzahtevnijih gostiju. Iskusna ekipa ovog restorana uvek je spremna da ispuni sva vaša očekivanja. Posetite ga i uverite se da gastronomska magija postoji i živi u restoranu Nacionalna klasa.