Nacionalna klasa

Adresa

Ušće bb

Radno Vreme

Sre, Pet, Sub: 10:00-03:00h; Ostali dani: 10:00-00:00h

Tip Muzike

Pop

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Kada se na jednom mestu saberu najlepša lokacija u gradu, prelep moderan ambijent i vrhunska domaća kuhinja dobije se restoran koji s ponosom nosi naziv Nacionalna klasa. Smeštena na samom Ušću, u pravoj zelenoj oazi, svojim gostima pruža prelep pogled na reku, uživanje u prizoru ljuljušanja talasa i odsjaju prelepog beogradskog sunca. U daljini možete videti i svima dobro poznatu Kalemegdansku tvrđavu. Ovakvi prizori opuštaju, podižu raspoloženje i čine da stres polako, ali sigurno nestaje.

Svoju težnju da gostima ponude najbolju nacionalnu kuhinju, vrsni kuvari, pretvorili su u stvarnost. Na njihovom meniju se nalaze najlepša srpska jela spremljena po dobrim starim recepturama. O kvalitetu namirnica i njihovoj svežini se naročito vodi računa. Dugogodišnje kulinarsko iskustvo pretočeno je u pravu magiju na svakom tanjiru. I nakon što se prisetite poznatih nekadašnjih ukusa, ne propustite priliku da okusite i dezerte koji bude sećanje na pravu bakinu kuhinju.

Restoran Nacionalna klasa otišao je i korak dalje, pa je svojim gostima odlučio da ponudi i odličan noćni provod. Na njegovoj sceni u večernjim satima sredom, petkom i subotom nastupaju poznati domaći izvođači i bendovi, a atmosfera je takva da se pamti i dugo prepričava. Za sve one koji dolaze svojim vozilom, obezbeđen je i besplatni javni parkin, pa je na vama samo da se opustite i uživate.

Bilo da želite da u restoran izađete sa prijateljima i porodicom, bilo da tragate za mestom koje bi vašim poslovnim partnerima prikazalo Srbiju onakvom kakva ona zaista jeste, jedno je sigurno… Restoran Ušće – Nacionalna klasa ispunjava sve želje i zahteve čak i onih najzahtevnijih gostiju. Iskusna ekipa ovog restorana uvek je spremna da ispuni sva vaša očekivanja. Posetite ga i uverite se da gastronomska magija postoji i živi u restoranu Nacionalna klasa.