Splav restoran Amphora 

Adresa

Bul. Nikole Tesle bb, Beograd

Radno Vreme

Svim danima: 10:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Splav restoran Amphora s razlogom nosi titulu jednog od najelegantnijih i najboljih beogradskih restorana. U to ćete se uveriti čim prvi put zakoračite u ambijent u kojem je sve podređeno maksimalnom uživanju njegovih gostiju, počev od enerijera, preko hrane i vrhusnke usluge.

Bilo da tražite restoran za intimne trenutke sa voljenom osobom, opušten porodični ručak ili sklapanje ozbiljnih poslova restoran Amphora je tu da zadovolji sve vaše želje i potrebe. Enterijer restorana je zaista impresivan, a ono što ćete odmah po ulasku u njega primetiti jeste velika skulptura od vinskih staklenih flaša koja zauzima centralni deo samog restorana. Iznad nje nalazi se tavanica oslikana kao nebo, dok su na zidovima brojni murali koji prostor čine ispunjenim i prijatnim. 

Osim savršenog ambijenta restoran Amphora vam može ponuditi i bogati meni, na kojem ćete pronaći brojna internacionalna jela, kao i jela od ribe i plodove mora. Na sve to dodajte neki kremasti ukusni slatkiš i doživećete ekstazu uživajući u čudesnom svetu najlepših ukusa. Obogatite svoje ručak ili večeru nekim od najkvalitetnijih vina sa bogate karte pića i znajte da će već posle prve posete restoran Amphora postati drugo ime za neviđen gastronomski užitak.

I ne, ovde nije kraj. Sve ovo dobiće posebnu čar, jer ćete u ukusnoj hrani i vrhunskoj usluzi još više uživati dok posmatrate opuštajući prizor reke koja mirno protiče i čini vaš boravak u ovom restoranu nezaboravnim iskustvom vrednim pamćenja. Šta vam treba više… Sigurni smo da je ovo i više nego dovoljno da splav restoran Amphora bude velikim slovima ispisan kao vaše omiljeno mesto na najveća gastronomska uživanja u Beogradu.