Sky Lounge bar restoran

Adresa

Kralja Milana 35, Beograd

Tip Muzike

House / Rnb

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Beogradska ugostiteljska scena može da ponudi mnogo, ipak malo je onih restorana koji su spremni da odu korak dalje i svim svojim gostima pruže luksuz, prestiž i za užitak više od svih ostalih. Restoran Skylounge bar jedan je od onih koji su svoju uslugu podigli visoko i učinili da se njegovi gosti osećaju kao u nekom svetski poznatom restoranu.

Svoje mesto Skylounge bar našao je na 8. spratu prestižnog hotela Hilton. Atraktivna lokacija, moderan ambijent i vrhunska usluga ovaj restoran vinuli su viskoko među najpoznatije zvezde beogradskog ugostiteljstva. Čim zakoračite u ovaj restoran biće vam jasno da se nalazite na mestu koje predstavlja oličenje luksuza, prestiža i bogatstva. Ipak, njegova atmosfera je prijatna i opuštena što ga čini odličnim mestom kako za porodični ručak ili večeru tako i za sklapanje poslovnih dogovora ili proslave bitnih datuma.

Najbolji kulinarski majstori su se pobrinuli da se na meniju ovog restorana nađu samo najukusniji internacionalni specijaliteti. Svoje znanje i iskustvo oni su iskoristili na najbolji mogući način, pa je svako njihovo jelo spoj najlepših ukusa i mirisa. Već pri prvom zalogaju osetićete takvo zadovoljstvo da će vaš apetit oživeti, a čula se probuditi i izoštriti.

O dekoraciji i serviranju hrane se posebno vodi računa, pa je ovo definitivno jedan od restorana u koje se fine dinnig koncept podrazumeva. Nakon što završite sa slanim specijalitetima obavezno isprobajte i neke od fantastičnih dezerata. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni. Kremasta konzistencija i simfonija najlepših ukusa preplaviće čitav vaš organizam.

Osim ukusne hrane Skylounge bar se može pohvaliti i vrlo bogatom kartom pića na kojoj se nalazi pregršt najpoznatijih svetskih imena, a preporuka je i da probate neki od njihovih čuvenih koktela, koji će vas povesti put čistog hedonizma. Uz sve ovo Skylounge bar je svojim gostima u večernjim satima priredio i odličan muzički program. Gostovanja poznatih Dj majstora učinila su da Skylounge bar zasija najvećim sjajem i osvoji srca onih koji su spremni da život žive punim plućima.