Restoran Žabar

Adresa

Kej oslobođenja bb, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 12:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Na najlepšem delu zemunskog keja, još pre dve decenije, smestio se jedan od najeksluzivijih restorana u Beogradu, restoran Žabar. Dugogodišnju tradiciju ovaj restoran održava i čini se da je iz godine u godinu sve bolji i bolji, baš kao vino kada dobro odstoji.

Iskusan tim ugostitelja postavio je ovaj restoran na jedno od najviših mesta kad je gastronomska scena Beograda u pitanju. Upravo zbog toga je baš on čest izbor kada su u pitanju ozbiljni poslovni ručkovi, ali i trenuci uživanja sa najdražima. 

U enterijer restorana Žabar uloženo je mnogo truda i ljubavi, napravljen je fantastičan spoj modernog i rusitčnog, pa u njemu vlada osećaj topline s dozom elegancije. S obzirom da se iz njega pruža prelep pogled na reku, ceo restoran fokusiran je upravo na tu stranu. Stolovi nanizani pored velikih prozora učiniće vaš boravak u restoranu Žabar nezaboravnim iskustvom.

Bogat meni će vam sigurno izmamiti osmeh na lice i probuditi apetit, a jedinstvena vinska karta, koja broji neka od najboljih svetskih vina svakom jelu daće posebu notu i ukus. Obavezno probajte specijlaitet koji se sprema po receptu vlasnika restorana, čudesnu ćuretinu s mlincima, ali i brojna druga jela od sveže morske i rečne ribe. Ovo je mesto gde caruje hedonizam, a dokaz za to je i mogućnost gostiju da sami kreiraju svoje predjelo. A kako bi simfonija ukusa bila baš po vašoj meri, tu su i ukusni domaći kolači i druge poslastice od kojih će vam sva čula oživeti. 

Sve što je potrebno za vrhunski užitak je tu, na sam dohvat ruke. Na vama je samo da se odlučite da posetite fantastični restoran Žabar i da svim svojim čulima uživate. Uverite se zašto je već dugi niz godina restoran Žabar u samom vrhu ugostiteljske lestvice Beograda.

Cenovnik