Restoran Via Del Gusto 

Adresa

Knez Mihailova 48, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 08:00 - 00:00 h Petak - Subota: 08:00 - 01:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

I dok tako šetate jednom od omiljenih ulica u Beogradu, čuvenom Knez Mihailovom, odjednom shvatite da osećate neodoljiv miris ukusne hrane i vaš organizam se budi, a apetit oživljava. I sve to, zahvaljujući mirisu koji se otrgao iz kuhinje fantastičnog restorana koji nosi naziv Via Del Gusto.

Svoje mesto nije menjao još od davne 2004. godine od kada je prvi put otvorio svoja vrata za sve prave gurmane i hedoniste koji žele da zadovolje svoje istinske želje i potrebe. Čak i oni koji nisu planirali ručak, nakon što prođu pored ovog restorana i osete sijaset mirisa koji se šire iz njega, predomisle se i očas posla se nađu ispred bogatog menija sa dilemom šta danas izabrati…

Ukoliko volite mediteranske ili italijanske specijalitete restoran Via Del Gusto će definitivno biti pun pogodak. Bilo da se opredelite za neku od fantastičnih pizza, palačinki ili pasta, jedno je sigurno… Čudesni začini i kvalitetni sastojci probudiće sva vaša čula, a svaki novi zalogaj biće pravi raj za nepca. Ukoliko biste se ipak držali vama omiljenih jela od mesa, sigurni smo da nećete pogrešiti ako se odlučite za neprevaziđeni biftek na žaru. Za nešto laganiji prilog ili glavno jelo tu je pregršt preukusnih salata ili obrok salata, za sve one koji vole da se zdravo hrane ili žele da uživaju u laganim obrocima. A kada završite sa slanim delom, ne propustite da probate i vrhunske dezerte koji se jednostavno tope u ustima. 

Restoran Via Del Gusto će vas očarati i nesvakidašnjim ambijentom i učiti da se osećate opušteno i rasterećeno. Uz ljubazno osoblje i vrhunski kulinarski tim koji se trudi da udovolji čak i najzahtevnijim gostima svaka vaša poseta ovom restoranu biće pravi mali hednostički izlet koji ćete rado ponavljati kada god za to budete imali vremena. Kada nakon duge šetnje centrom grada osetite glad ili prosto želite da se odmorite i predahnete svratite u restoran Via Del Gusto i uverite se zašto baš on nosi epitet malog carstva najlepših ukusa u Beogradu.