Restoran Ustanička

Adresa

Ustanička 66, Beograd

Radno Vreme

Pon-Čet: 08:00-00:00h Pet-Sub: 08:00-01:00h Nedelja: 10:00-00:00h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

U moru restorana koji zahtevaju posebno oblačenje, uštogljeno ponašanje i nude usluge po zaista visokim cenama, restoran Ustanička predstavlja pravi predah i olakšanje. Nastao 2016. godine s idejom da u mirnom delu grada, na Dušanovcu, Beograđanima pruži mogućnost da se u jednom beogradskom restoranu osećaju prijatno, opušteno, gotovo kao kod kuće. I uspeo je u tome. 

Svaka poseta restoranu Ustanička predstavlja zadovoljstvo. On je mesto na koje ćete rado povesti najbolje prijatelje, gde ćete uz mališane opušteno i bez stresa dugo sedeti i uživati u prelepom abijentu i velikoj bašti sa prirodnom hladovinom. Jedini problem koje se može javiti jeste to da od sjajne ponude internacionalnih specijaliteta ne možete da se odlučite koje biste najradije probali.

Ipak, ne brinite. Tu su ljubazni konobari da vam  pomognu, pa smo sigurni da ćete naposletku doneti pravu odluku. Svom jelu pridružite i neko osveženje ili koktel sa bogate karte pića i stvorite pravu kulinarsku magiju. Uz sjajnu muziku sigurni smo da će restoran Ustanička velikim slovima biti upisan kao jedan od vaših omiljenih restorana u Beogradu. 

Voždovac, Ustanička 66… mesto je gde vas čekamo da zajedno iskusima najlepše ukuse i doživimo opuštene trenutke za pamćenje u restoranu Ustanička.

Cenovnik