Restoran Tri šešira

Adresa

Skadarska 29, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 11:00 h - 02:00 h

Tip Muzike

Tamburaši

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Ponedeljak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Utorak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Sreda

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Cetvrtak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Petak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Nedelja

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Restoran Tri šešira predstavlja pravo mesto za ljubitelje boemskog života i pravih istinskih uživanja. Smešten u Skadarliji, čuvenoj četvrti Beograda poznatoj po fenomenalnom provodu i vrhunskoj zabavi, restoran Tri šešira vraća u stara dobra vremena, kad se uz čašicu domaće rakije i ukusna jela satima sedelo, pričalo i uživalo u odličnom društvu i staroj srpskoj muzici.

I danas ovaj restoran čuva tradiciju, neguje stare srpske običaje i nudi mogućnost da u njemu uživate u neverovatnoj atmosferi i autentičnim jelima sa naših prostora. Ukoliko želite da upoznate Srbiju ili je na pravi način prikažete domaćim ili stranim gostima znajte da ćete već pri prvoj poseti restoranu Tri šešira moći da stvorite sliku o nekadašnjem životu u Srbiji. 

Svoj specifičan naziv ovaj restoran je dobio, jer je nakada na njegovom mestu bili stara zanatska radnja, čiji je zaštitini znak bio tri šešira. Nakon što je srušena nekadašnja Dardaneli kafana, čitav boemski život prebačen je u današnji restoran Tri šešira. Tu su svoje slobodno vreme provodili čuveni srpski velikani poput Branislava Nušića, glumca Čiča Ilije Stanojeviča, Tina Ujuevića, ali i mnogi drugi znani ljudi nekadašnje Srbije.

I danas ova kafana predstavlja važno mesto gde ćete često sresti neke od poznatih srpskih glumaca, političara i drugih javnih ličnosti. Samo u proteklih nekoliko godina restoran Tri šešira posetili su i poznati gosti iz inostranstva poput kralja Huana Karlosa, nekadašnjeg predsednika SAD-a Džordža Buša,  zatim Vil Brant i mnogi drugi. 

Ne propustite priliku da probate čuvene srpske specijalitete, koje za goste restorana Tri Šešira spremaju iskusni kulinarski majstori koji se trude da očuvaju originalne ukuse po kojima je Srbija poznata širom sveta. U njemu ćete moći da iskusite tu čuvenu srpsku rakiju, ali i da se zasladite nekim od najlepših slatkiša koji će vam oživeti čula i učiniti da vaše zadovoljstvo bude na zaista visokom nivou.

Kada na sve ovo dodate živu muziku i vrhusku uslugu, dobićete jednom rečju, savršenstvo. Dođite i uverite se da stara srpska kafana živi i danas, uživajte u odličnoj hrani i vrhunskoj atmosferi koja će vas uvek iznova vraćati u restoran Tri šešira.

Cenovnik