Restoran Trandafilović

Adresa

Ugao Makenzijeve i Mutapove ulice, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 08:00 - 00:00 h Petak i subota: 08:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Tamburaši

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Sreda

Akustični bend

REZERVACIJE

066 222 151

Petak

Akustični bend

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Akustični bend

REZERVACIJE

066 222 151

Cetvrtak

Akustični bend

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Restoran Trandafilović čuva tradiciju Beograda i svojim dugogodišnjim postojanjem dokazuje da kvalitet i vrhunska usluga ostaju bez obzira na zub vremena i svega što on sa sobom donosi. Jedan od najstarijih beogradskih restorana, restoran Trandafilović, postoji još od davne 1929. godine. Iako je bio urušen 1961. godine, današnji izgled dobio je 6 godina kasnije, davne 1967. godine. Do dana današnjeg ovaj restoran se nalazi na istoj, sada već svima dobro poznatoj adresi, na uglu Makenizijeve i Mutapove ulice. 

Ukoliko želite da čujete priču o starom Beogradu, onda je ovo definitivno restoran koji može da vam je ispriča na pravi način. Iako se s godinama nekoliko puta menjala vlasnička struktura restorana, on je ipak ostao jedinstven i sačuvao duh koji nemaju restorani skorijeg datuma.

Svaki detalj u ovom restoranu svedoči o davnim vremenima, a samo ime Bistro Trandafilović vraća nas u stara vremena i Beograd kakav samo retki danas pamte. Jedan detalj sve goste ovog restorana ostavlja bez reči, a to je platan visok 23 metra i star oko 150 godina ispod kojeg se nalazi prekrasna bašta ovog restorana. Takvu hladovinu nećete pronaći nigde u gradu. Iako je smeštena u centru, bašta restorana Trandafilović važi za jednu od najmirnijih i najlepših u Beogradu. 

Na savršeno skockanom meniju restorana Trandafilović možete pronaći vrhunske specijalitete nacionalne kuhinje i uživati u davno zaboravljenim jelima, koja nas sećaju na staru dobru bakinu kuhinju. Ukoliko čeznete da probate najukusnije knedle sa šljivama ili vam se budi radost na pomisao preukusnih šnenokli ili pikantnih ćevapčića znajte da je ovo pravo mesto za vas. I na posletku, da bi uživanje bilo kompletno u večernjim satima su tu za vas fantastični akustični tamburaši koji će doprineti da vreme provedeno u restoranu Trandafilović bude iskustvo koje ćete rado ponavljati kada god za to budete imali prilike. 

Cenovnik