Restoran Toro Grill

Adresa

Kej oslobođenja 49, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana od 13:00 do 23:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Jedan od najatraktivnijih delova Beograda, čuveni Zemunski kej, pod svojim skutima krije jedan zaista fantastičan restoran, koji nosi naziv Toro Grill. Ukoliko poželite da posle opuštejuće šetnje malo predahnete i okrepite se kafom, nekim osvežavajućim pićem ili pak uživate u ukusnom ručku onda treba da ga posetite i iskusite sve što vam on može pružiti. 

U restoranu Toro Grill sve je podređeno vrhusnkom gastronomskom užitku njegovih gostiju. Enterijer je savršen spoj intimnog i prefinjenog, što ga čini idealnim mestom bilo da je u pitanju porodični ručak, ručak s prijateljima ili poslovni sastanak. Uz izvrsne specijalitete i odličnu uslugu restoran Toro Grill će ispuniti sva vaša očekivanja.

I kao što mu samo ime kaže, ovaj restoran je pravi raj za ljubitelje mesa. Ovde možete probati prvoklasno škotsko goveđe meso, ali i druge vrste jela od mesa koja dolaze s najrazličitijih krajeva sveta – jagnjetinu iz Francuske, angus iz Škotske, ali i vrhusko meso sa prostora Srbije. Osim mesa, ovde možete uživati i u vrhuskim sirevima, pršuti od mangulice, kulenu i drugim našim čuvenim specijalitetima. 

Ipak, za one koji žele nešto manje kalorične obroke tu je veliki izbor jela od povrća, koje je organski uzgajano i dolazi iz plastenika koji je u posedu samog restorana. Kada spojite najkvalitetnije namirnice i iskusne kulinarske majstore dobijate jela najboljeg ukusa i mirisa, koja bude organizam i pozivaju vas na još i još.

I na posletku, svoj obrok zasladite nekim od čuvenih dezerata, kako biste učinili da simfonija ukusa bude kompletna. Restoran Toro Grill je član Scotch Beef Cluba iz Velike Britanije, što je garancija kvaliteta i dokaz da ovde možete probati samo najkvalitetnije vrste mesa. Uživajte, prepustite se uživanju u vrhunskoj hrani, profesionalnoj usluzi i prijatnoj atmosferi restorana Toro Grill. Kada na sve ovo dodate i fantastičan pogled na prelepi Dunav shvatićete zašto je Toro Grill jedan od najposećenijih beogradskih restorana.

Cenovnik