Restoran The Square

Adresa

Studentski trg 9, Beograd

Radno Vreme

Ručak: 12:30 - 16:30 h Večera: 18:30 - 23:00 h Nedeljom zatvoreno za ručak i večeru

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Ukoliko želite da zadovoljite sve svoje gastronomske apetite i shvatite šta je savršenstvo u ugostiteljstvu restoran The Square je idealno mesto za to. Smešten u samom srcu Beograda, na Studentskom trgu 9, ovaj restoran vam pruža za užitak više od drugih. Upravo zbog toga je ovo mesto koje okuplja pasionirane ljubitelje dobrog zalogaja i sve one koji žele da u elegatnom i modernom ambijentu uživaju u kulinarskim đakonijama od kojih se otvara apetit i uživa svim čulima. 

Restoran The Square je deo čuvenog hotela The Squre Nine koji je jedan od najboljih hotela u Beogradu. Ekskulzivno uređenje restorana The Square čini ga pogodnim kako za poslovne tako i za porodične ručkove i okupljanja. U fenomenalno uređenoj sali može se smestiti od 60 do 80 gostiju. Fantastična Piazzetta restorana pretvara se u živopisno mesto posebno uređeno za uživanje u toplim prolećnim i letnjim danima. Besprekorna usluga i profesionalno osoblje su tu da vam svojim sugestijama maksimalno ugode i učine vaš boravak u ovom restoranu savršenim iskustvom. 

Ono po čemu je restoran The Square jedinstven jeste i bogat meni, koji se menja na nedeljnom nivou, tako da koliko god puta da ga posetite uvek ćete imati priliku da probate nešto novo.

Za neopisivo gastronomsko uživanje u restoranu The Square zadužen je vrhunski kuvar, višestruko nagrađivan nosilac mišelinove zvezde, Eyck Zimmer. On je svoje umeće i znanje pretvorio u simfoniju boja i ukusa na tanjiru i tako ovaj restoran vinuo visoko na lestvici najboljih restorana u Beogradu. Osim odličnog jelovnika, ovaj restoran svojim gostima nudi mogućnost uživanja u najkvalitetnijim francuskim vinima i konzumiranje hrane jedinstvenim francuskim srebrnim priborom i čuvenim Dibbern tanjirima. 

Sve od početka do kraja u restoranu The Square odiše elegancijom i prestižom i upravo zbog toga je osećaj kada ga posetite kao da ste došli u neki od najpoznatijih svetskih restorana. Posetite ga i uverite se zašto je ovo vrhunac ugostiteljstva i jedan od najekskuzivnijih beogradskih restorana. 

Cenovnik