Restoran Temperament

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beton hala, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 10:00 - 02:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Temperament prestavlja pravi dragulj na beogradskoj ugostiteljskoj sceni. Mesto koje je uspelo da spoji savršen ambijent, opuštajući pogled na reku i vrhunsku gastronomsku ponudu. Kada poželite da se opustite i u prijatnoj atmosferi uživate u pravim kulinarskim đakonijama ovo je idealno mesto za to. Savršen ambijent, koji se sastoji od prirodnih materijala, pravi je raj za oči. U njemu preovladava toplina i domaćinska atmosfera, a uz zvuke najbolje muzike vaš boravak u restoranu Temperament biće zaista nezaboravno iskustvo.

Bilo da se opredelite da u njemu uživate u opuštenom ručku sa prijateljima ili da vam je potrebno mirno mesto za poslovni ručak, restoran Temperament će ispuniti sva vaša očekivanja. Odličan spoj kulinarskog umeća i elegancije čini restoran Temperament mestom koje može da parira nekim od najboljih evropskih restorana.

Na njegovom meniju nalazi se veliki broj veliki broj nacionalnih jela, koja se spremaju pod budnim okom iskusnog kuvara Jovice Jovićevića. Svoje kulinarsko umeće ovaj kuvar pretočio je u najuskusnije zalogaje od kojih će vam poći voda na usta, a sve to upotpunjeno je velikim izborom domaćih i stranih vina, kao i čuvenim rakijama i koktelima.

Ukoliko niste sigurni šta je to što biste trebali da probate, tu su profesionalni konobari koji će se potruditi da ispune sve vaše zahteve i ugode svim vašim željama. Iskoristite priliku da osetite savršenstvo sazdano u samo jednom obroku restorana Temperament.

U zimskim mesecima nezaboravnom užitku doprinosi i zvuk pucketanja vatre iz kamina koji je na pravi način uklopljen u ceo prostor, pa ćete imati priliku da unutra uživate u prizoru vatre koja gori dok se napolju niz prozore sliva kiša ili provejava sneg. Preko leta tu je pogled koji je pravi lek za dušu, reka koja tiho protiče i pomaže vam da se opustite i maksimalno uživate.

Napravite idealan spoj i u samom srcu Beograda uživajte u nacionalnoj hrani, kvalitenoj muzici i nesvakidašnjem pogledu na reku. Smešten u čuvenoj beogradskoj Beton hali, restoran Temperament, predstavlja odlično mesto kada je u pitanju ne samo dnevni, već i večernji izlazak. Zato smo sigurni, da će već posle prve posete ovaj restoran postati vaše omiljeno mesto u gradu.

Cenovnik