Restoran Taverna Jakovljević

Adresa

Ušće 1a, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana od 09:00 do 24:00

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Veliki broj svakodnevnih obaveza i nedostatak vremena najveći su problem današnjeg čoveka. Ipak, kad uhvatimo ono malo slobodnih trenutaka, žudimo da ih provedemo sa porodicom ili prijateljima. Mesto koje nudi užitak i opuštenu atmosferu za sve koji vole domaću kuhinju i jela spremana po starim  receptima bakine kuhinje jeste porodični restoran Taverna Jakovljević. S obzirom da je smešten na samom ušću reke Save u Dunav on predstavlja odličan način da spojite gastronosko uživanje sa prelepim opuštajućim pogledom na reku. 

Udobno se smestite i iz fantastično uređene bašte posmatrajte Kalemegdan, Nebojšinu kuli i Veliko ratno ostrvo. Dobro proučite bogati meni i shvatićete da je došlo vreme da se počastite pravim tradicionalnim srpskim jelima, na trenutak zaboravite na brze obroke, fast foodove i prepustite se ukusima koji će vas vratiti u detinjstvo. Ipak, ukoliko želite da odete korak dalje i isprobate nešto novo tu je pregršt novotarija sa internacionalne gastronomske scene. Na vama je samo da se opredelite i prepustite maksimalnom uživanju. Porodica Jakovljević, već godinama ulaže veliki napor kako bi svaki gost iz njihovog restorana otišao sit i sa osmehom na licu. 

Ukoliko ga još uvek niste upoznali, znajte da je sada idealno vreme za to. Mnogo je razloga da za svoj sledeći ručak ili večeru odaberete baš restoran tavernu Jakovljević. Čim je jednom posetite uverićete se da je odlična reputacija ovog restorana posledica dugogodišnjeg zalaganja i truda, koji je vidljiv u svakom njegovom deliću.