Restoran Tata Mata

Adresa

Dalmatinska 98, Beograd

Radno Vreme

Nedelja - Četvrtak: 12:00-00:00 h Petak - Subota: 12:00-01:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Koliko puta vam se dogodilo da osetite da vam nedostaje more, da je tih nekoliko dana odmora prošlo i ko će da čeka cele godine da bi ponovo osetio miris joda, soli i doživeo to čarobno plavetnilo… Od sada ne morate više da čekate i da maštate, jer u samom centru Beograda postoji mesto koje će vas očarati i učiniti da osetite te voljene mirise, mirise najukusnih specijaliteta od ribe i morskih plodova, da se opustite u ambijentu koji podseća na prave ušuškane primorske konobe. Pun plavetnila i najlepših mediteranskih mirisa restoran Tata Mata će učiniti da se osećate fantastično, opušteno i srećno.

Restoran Tata Mata se smestio u Dalmatinskoj ulici, u jednoj od preostalih predratnih kuća, koja je ponovo oživela zahvaljujući vlasnicima koji su svojim trudom i ljubavlju uspeli da povrate njen stari sjaj i pretvore je u pravo malo carstvo ukusa i mirisa.

Za sve ljubitelje ribe i drugih morskih pikanterija restoran Tata Mata je odličan izbor. Svojim razigranim belo plavim enterijerom ovaj restoran će probuditi u vama uspomene, a specijalno napravljena barka umesto bara će pobrati sve vaše simpatije. Načičkan autentičnim brodskim lampama, sa fenomenalnim dekorativnim detaljima, odličnom hranom i vrhusnkom uslugom restoran Tata Mata leči nostalgiju za morem i zadovoljava sve vaše potrebe za ukusnim mediteranskim specijalitetima. 

Bogat meni restorana Tata Mata obiluje svežim plodovima Jadrana, čudesnim začinima karakterističnim za ovaj tip kuhinje, ali i najkvalitetnijim vinima koja će otvoriti apetit i učiniti da doživite pravu simfoniju ukusa u samo jednom obroku. I dok uživate u svakom zalogaju najukusnijih jela koja pripremaju iskusni kulinarski majstori imate priliku da posmatrate prelepo drvo masline i prepustite se totalnom hedonizmu.

I dok tu, pred vama, glavni kuvar otkriva kako se priprema čuveni brujet (brodet) i šta su Žrnovski makaruni, vi ćete se prepustiti i otploviti negde daleko, što dalje od dosadne svakodnevice, buke i gužve. Upravo zbog toga je restoran Tata Mata odličan izbor kada su u pitanju porodična, društvena, ali i poslovna okupljanja. Uverite se da Jadran nije daleko, ne oklevajte da ga češće posetite i bar na kratko zaplovite talasima najlepšeg Jadranskog mora i to u srcu Beograda, u Dalmatinskoj ulici broj 98, u fascinantnom restoranu Tata Mata.