Restoran Stanica 1884.

Adresa

Savski trg 2, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 08:00-00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Na čuvenoj beogradskoj železničkoj stanici nalazi se jedan poseban restoran, mesto u kojem možete uživati u savršenom spoju odlične hrane i vrhusnke zabave, restoran Stanica 1884. Zašto baš to ime? Još davne 1884. godine sagrađena je sada već čuvena zgrada Železničke stanice, koja je i danas jedna od najlepših građevina u Beogradu, ali i pravo remek delo domaće arhitekture. Upravo tu se smestio fantastični restoran koji je po njoj i dobio ime – Stanica 1884. 

Iz bašte ovog prelpog restorana možete posmatrati užurbani život Beograda, ulice i trg prepun ljudi koji jure za svojim planovima i obavezama. I dok se vi opuštate uz šoljicu kafe ili neko od ukusnih jela sa bogatog menija ovog restorana grad živi punim plućima. Enterijer restorana nikoga ne ostavlja ravnodušnim, jer on predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog. Sve ukolopljeno na najbolji mogući način stvara pozitivnu enegiju i opuštenu atmosferu u kojoj biste mogli satima da uživate.

Pod budnim okom iskusnih kuvara u kuhinji restorana Stanica 1884. stvaraju se neviđeni gurmanluci, koji bude čula i teraju ih da totalno polude. Iako niste bili gladni, već pri prvom mirisu koji dopre do vas iz kuhinje restorana Stanica 1884. poželećete da zavirite u jelovnik, gde vas čeka prava riznica najlepših domaćih ali i internacinalnih jela. Upravo zbog toga je Stanica 1884. idealno mesto kako za porodične tako i za ručkove sa prijateljima ili poslovnim partnerima. Na usluzi vam neprestano stoje ljubazni konobari, čiji je krajnji cilj da svaki gost ode iz restorana zadovoljan i sa širokim osmehom na licu. Odaberite neko od čak 110 vrsta različitih vina i prepustite se pravoj gastronomskoj magiji. 

A da biste uživali u potpunosti, u večernjim satima, restoran Stanica 1884. svim svojim gostima nudi uživanje u živoj svirci i nastupima poznatih domaćih bendova. Dakle, sve je tu, na jednom mestu, u samom srcu grada. Na vama je samo da dođete i prepustite se maksimalnom uživanju u odličnoj hrani, usluzi i večernjoj zabavi u restoranu Stanica 1884.