Restoran Sinđelić 

Adresa

Vojislava Ilića 86, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 09:00 - 00:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Restoran Sinđelić već dugi niz godina diktira standarde i predstavlja jedan od najboljih restorana na ugostiteljskoj mapi Beograda. U moru drugih sličnih restorana Sinđelić se ističe po vrhunskoj usluzi, najukusnijoj hrani i prelepom ambijentu. 

Ukoliko ste voleli stari Sinđelić, sigurni smo da će vas ovaj novi, nedavno renovirani, ostaviti bez komentara. Moderan ambijent sa prijatnim bojama i sitnicama koje prostor čine vrlo prijatnim i opušajućim učiniće da ovaj restoran postane vaše omiljeno skrovište od gradske buke i vreve, gde ćete svim čulima uživati u svemu što vam on može pružiti.

Na bogatom meniju restorana Sinđelić nalazi se pregršt ukusnih jela, a iskusni kulinarski majstori učiniće ih toliko primamljivim da ćete jedva dočekati da ih probate. Sveže namirnice, kvalitetni sastojci i ljubav prema kuvanju predstavljaju savršen spoj koji će učiniti da svaki zalogaj bude pravi raj za nepca.

Bilo da tragate za restoranom u kojem ćete uživati u porodičnom ručku ili želite da svoje poslovne partnere izvedete na večeru, jedno je sigurno, restoran Sinđelić će ispuniti sva vaša očekivanja. Dođite i uverite se da je profesionalizam i kvalitet glavni adut restorana Sinđelić. Već posle prve posete njegovi ime biće velikim slovima zapisano kao jedno od vaših omiljenih mesta kad je gastronomska ponuda Beograda u pitanju.