Restoran Šest topola

Adresa

Bul. Vojvode Mišića 14 (Sajamski kej), Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 08:00-01:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Dugogodišnja tradicija, jedna od najlepših letnjih bašta u Beogradu i jednostavno savršen pogled na reku – sve to u jednom prelepom restoranu koji nosi naziv Šest topola. Smešten u Bulevaru Vojvode Mišića, ovaj restoran već dugih 60 godina s velikom radošću svakog dana dočekuje svoje verne goste. Iako je svoj izgled nedavno promenio i obukao se u nešto modernije ruho, ipak je zadržao svoj stari dobri duh, po kojem se i izdvaja iz mora sličnih beogradskih restorana. 

Prijatan opušteni ambijent, savršena gastronomska ponuda i vrhunska usluga učinile su da ovaj restoran opstane i u najtežim godinama i da u svoju knjigu utisaka upiše zaista impozantan broj gostiju. Svi istinski gurmani i oni koji život žive punim plućima sigurno su se već uverili u kvalitet i ukus hrane koju spremaju iskusni višegodišnji majstori kulinarskog zanata.

Čak iako u njega dođete samo da biste napravili kratak predah ili uživali u omiljenoj prvoj jutarnjoj kafi, sigurni smo, da čim se prvi mirisi otmu iz kuhinje restorana Šest topola da će tako i vaš apetit oživeti, pa ćete poželeti da probate razne gurmanluke sa bogatog menija restorana Šest topola. Tradicionalni srpski specijaliteti poput Karađorđeve šnicle i mariniranih svinjskih rebaraca samo su deo fantazije koja će oživeti sva vaša čula. Uživajte u odličnom roštilju, tartar bifteku, a ono najslađe ostavite za kraj.

Kremasti dezerti koji će se topiti pod nepcima ostaće vam u sećanju dugo kao neizbrisivo gastronomsko uživanje. Osim bogatog menija, u restoranu Šest topola, imate mogućnost da uživate i u bogatoj karti pića, na kojoj se nalazi veliki broj najkvalitetnijh domaćih i stranih vina. Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu tu su za vas ljubazni konobari, koji će se potruditi da izađu u susret svim vašim željama i ostvare sva vaša očekivanja.

A da biste nesmetano mogli da se prepustite pravoj gastronomskoj čaroliji, iskusni ugostitelji su za sve goste restorana Šest topola obezbedili i besplatan parking tik uz sam restoran, tako da nećete morati da se brinete gde ćete ostaviti svoj automobil. Dođite, smestite se u prelepu baštu, u „debelu“ hladovinu ispod, kao što i samo ime restorana kaže, šest topola i prepustite se totalnom hedonizmu. Uživajte svim čulima u ukusnoj hrani, odličnoj usluzi i prelepom pogledu na reku Savu.