Restoran Šešir moj

Adresa

Skadarska 21, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 09:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Tamburaši

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

Program

Ponedeljak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Utorak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Sreda

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Cetvrtak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Petak

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Subota

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

Nedelja

Tamburaši uživo

REZERVACIJE

066 222 151

O Lokalu

Skadarlija, čuveno mesto i stecište najvećih boema, ušuškala je jedan od najpopularnijih restorana nacionalne kuhinje, restoran Šešir moj. U njemu je kvalitet i najbolja usluga nešto što se već decenijama ceni i neguje i upravo zbog toga je ovo restoran koji se nalazi u samom vrhu ugostiteljske scene Beograda. U njemu imate priliku da uživate u čarima boemskog života, uz najukusnije domaće zalogaje i muziku koja je pravi raj za srce i dušu.

Restoran Šešir moj svojim vernim gostima nudi mogućnost uživanja u jedinstvenom i autentičnom ambijentu, vrhunskoj hrani i odličnoj usluzi. Njegova prostrana i fenomenalno uređena bašta gotovo uvek vrvi od gostiju, koji žele da na pravi način iskoriste tople letnje dane i da se prepuste pravom hedonizmu.

Na bogatom meniju restorana Šešir moj nalazi se veliki izbor domaćih jela srpske nacionalne kuhinje, kao i veliki izbor domaćih i stranih pića. Sva jela u restoranu Šešir moj pripremaju se po starim, tradicionalnim receptima, a uz iskustvo i ljubav koju prema kulinarstu gaje kulinarski majstori koji rade u ovom restoranu svako jelo je jednostavno savršeno. Uz dezerte koji će vas vratiti u detinjstvo svojim mirisom i ukusom svaka posteta restoranu Šešir moj ostaje neopisivo kulinarsko iskustvo, koje će učiniti da restoran Šešir moj postane i vaše omiljeno mesto za uživanje u Beogradu. 

Bilo da tražite mesto za kratak predah uz šoljicu prave domaće kafe ili žudite za ukusnim ručkom sa porodicom i prijateljima sigurni smo da će restoran Šešir moj ispuniti sva vaša očekivanja. Ukoliko pak želite da svoje poslovne partnere ili strance upoznate sa tradicijom i gastronomskim bogatstvom naše zemlje ovo je definitivno mesto koje će pobrati sve njihove, a i vaše simpatije. Svake večeri za goste restorana Šešir moj čuveni tamburaški sastavi izvode najlepše starogradske pesme, pa je uz njih svaki boravak u ovom restoranu pravi raj za sva čula.

Hrana

Cenovnik