Restoran Šešir moj

Adresa

Skadarska 21, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana 09:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Tamburaši

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Skadarlija, čuveno mesto i stecište najvećih boema, ušuškala je jedan od najpopularnijih restorana nacionalne kuhinje, restoran Šešir moj. U njemu je kvalitet i najbolja usluga nešto što se već decenijama ceni i neguje i upravo zbog toga je ovo restoran koji se nalazi u samom vrhu ugostiteljske scene Beograda. U njemu imate priliku da uživate u čarima boemskog života, uz najukusnije domaće zalogaje i muziku koja je pravi raj za srce i dušu.

Restoran Šešir moj svojim vernim gostima nudi mogućnost uživanja u jedinstvenom i autentičnom ambijentu, vrhunskoj hrani i odličnoj usluzi. Njegova prostrana i fenomenalno uređena bašta gotovo uvek vrvi od gostiju, koji žele da na pravi način iskoriste tople letnje dane i da se prepuste pravom hedonizmu.

Na bogatom meniju restorana Šešir moj nalazi se veliki izbor domaćih jela srpske nacionalne kuhinje, kao i veliki izbor domaćih i stranih pića. Sva jela u restoranu Šešir moj pripremaju se po starim, tradicionalnim receptima, a uz iskustvo i ljubav koju prema kulinarstu gaje kulinarski majstori koji rade u ovom restoranu svako jelo je jednostavno savršeno. Uz dezerte koji će vas vratiti u detinjstvo svojim mirisom i ukusom svaka posteta restoranu Šešir moj ostaje neopisivo kulinarsko iskustvo, koje će učiniti da restoran Šešir moj postane i vaše omiljeno mesto za uživanje u Beogradu. 

Bilo da tražite mesto za kratak predah uz šoljicu prave domaće kafe ili žudite za ukusnim ručkom sa porodicom i prijateljima sigurni smo da će restoran Šešir moj ispuniti sva vaša očekivanja. Ukoliko pak želite da svoje poslovne partnere ili strance upoznate sa tradicijom i gastronomskim bogatstvom naše zemlje ovo je definitivno mesto koje će pobrati sve njihove, a i vaše simpatije. Svake večeri za goste restorana Šešir moj čuveni tamburaški sastavi izvode najlepše starogradske pesme, pa je uz njih svaki boravak u ovom restoranu pravi raj za sva čula.

Hrana

Cenovnik