Restoran Sent Andrea

Adresa

Kej oslobođenja 35, Beograd

Radno Vreme

Svakim danom: 12:00 - 01:00 h

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Veliki broj restorana u Beogradu može da vam ponudi bogat meni sa ukusnim jelima, ali jedan koji čuva ukuse Mediterana nalazi se tu, tik do vas, a to je restoran Sent Andrea.

Obala reke, miran ambijent koji podseća na male ušuškane primorske konobe i savršen miris sveže pripremljenih specijaliteta od ribe i morskih plodova samo su deo onog što vas očekuje ukoliko se odlučite da posetite ovaj prelepi restoran u srcu Zemuna. 

Vrhunski tim ugostitelja učinio je da restoran Sent Andrea postane drugo ime za kvalitet, a o ukusu ne treba govoriti. Jedan od retkih restorana u Beogradu u koji se svakodnevno pravo iz gustih ribarskih mreža izvučenih iz Jadranskog mora doprema riba najboljeg kvaliteta.

Iskusni višegodišnji kulinarski majstori se trude da svaka namirnica bude spremljena po najvišim standardima, tako da se u njoj sačuva maksimum hranljivih sastojaka. Osim toga, iskusni konobari su tu da vam svojim profesionalnim savetima omoguće da izaberete neko od kvalitetnih vina koja se savršeno uklapaju sa onim što ste odabrali sa bogatog menija restorana Sent Andrea.

Ipak, ukoliko niste ljubitelj ribe i tada nećete ostati gladni, jer je sve u ovom restoranu podređeno gostima, pa se tako na jelovniku nalaze i brojna druga jela od mesa, povrća, kao i neizostavni slatkiši bez kojih ni jedan ručak nije kompletan.

Spojte lepo i korisno, dođite u Sent Andreu i uživajte svim čulima dok u mirnom i opuštenom ambijentu uživate u odličnoj usluzi i fenomenalnoj hrani koja je začinjena prelepim pogledom na Dunav. Sigurni smo da će već posle prve posete ovo postati jedan od vaših omiljenih restorana u Beogradu.

Cenovnik