Restoran Savanova

Adresa

Savska promenada, Beograd

Radno Vreme

Svakog dana: 09:00 - 01:00 h

Tip Muzike

Pop / Rock

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Ukoliko tragate za idealnim mestom koje vam može pružiti uživanje u preukusnim gastronomskim specijalitetima, odličnu uslugi i atmsoferu i sve to začinjeno prelepim pogledom na reku onda imamo odličan predlog za vas. Restoran Savanova svoje mesto našao je na obali reke Save, na čuvenoj Savskoj promenadi, koja već tradicionalno okuplja prave hedoniste i ljude željne dobrog provoda.

Restoran Savanova predstavlja odličan izbor bilo da su u pitanju poslovni sastanci, porodični ručkovi ili intimne večere u dvoje. Iskusan kulinarski tim napravio je savršen meni na kojem će svaki gost pronaći nešto za sebe. Bilo da se odlučite da uživate u uskusnim jelima od mesa ili ste više za laganu salatu, jedno je sigurno, svaki zalogaj probudiće vaš apetiti i učiniti da ožive sva vaša čula. 

I da bi ispunio sva vaša očekivanja, restoran Savanova u svoj program uvrstio je i večernje žive svirke, koje su mu udahnule dušu i učinile ga omiljenim mestom onih koji dolaze da maksimalno uživaju i iskoriste svaki trenutak na pravi način. Na bini restorana Savanova često se nalaze poznate ličnosti sa domaće muzičke scene, pa je i ludi noćni provod zagarantovan. Osetite pozitivne vibracije, uživajte petkom i subotom, prepustite se odličnoj atmosferi. Kada na sve ovo dodate i prelep pogled na reku dobijate savršeno mesto za najbolji provod i gastronomsko uživanje u gradu.